Deníček vnadí na atmosférický Frostpunk
Frostpunk Novinka Deníček vnadí na atmosférický Frostpunk

Deníček vnadí na atmosférický Frostpunk

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ve videu s gameplay záběry se autoři This War of Mine zabývají otázkou, kolik společného má současné světové politické klima a jimi připravovaná hra Frostpunk. Navíc odhalena cena.

Reklama

Jak byste vládli světu, kde vyhasla naděje? Jak byste přiměli lid ke spolupráci, když by bylo ohroženo samotné přežití společnosti? Zvolili byste nenásilné vedení, nebo pevnou ruku? Studio 11 bit dnes odhalilo zcela nové vývojářské video ze hry Frostpunk, ve kterém se zabývá otázkou, kolik společného má současné světové politické klima a jimi připravovaná hra Frostpunk.

Frostpunk je hra na přežití v městském prostředí ve zcela zmrzlém světě, kde teplo znamená život a každé rozhodnutí něco stojí. Postavte se do čela vedení městské infrastruktury a připravte se činit rychlá rozhodnutí, která otestují vaše morální zásady.

Finální datum vydání strategické survival hry Frostpunk, která bude vycházet v krabičce pro PC, bude známo již brzy. Doporučená maloobchodní cena hry je 699 Kč (30 dolarů). Frostpunk je ve vývoji také pro PlayStation 4 a Xbox One.

Vývoj má na starost 11 bit studios, firma, jež do herního světa přinesla skvělé This War of Mine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama