Depresivní indie titul Sea of Solitude vzniká pod křídly EA Originals
Sea of Solitude Novinka Depresivní indie titul Sea of Solitude vzniká pod křídly EA Originals

Depresivní indie titul Sea of Solitude vzniká pod křídly EA Originals

Yurris CZ

Yurris CZ

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Projekt vzniká pod křídly programu EA Originals, který má pomoci malým studiím.

Reklama

Večer v rámci EA Play nepatřil pouze velkým AAA titulům, do světla reflektorů se dostala třeba také indie hra Sea of Solitude. Tento menší titul vzniká pod hlavičkou programu EA Originals, jenž má za cíl pomoci malým herním studiím dostat se do širšího povědomí hráčů a ukázat schopnosti talentovaných tvůrců. Sea of Solitude vzniká pod rukami Cornelie Geppert a jejího týmu v malém berlínském studiu Jo-Mei.

V kůži hrdinky Kay se budeme prokousávat skrze moře osamělosti, kde se k nám celá společnost otočila zády. V kabátku minimalistické grafiky a za doprovodu emotivní hudby zjišťujeme, že největšími nepřáteli nejsou ti, které při svém putování potkáváme, ale něco mnohem nebezpečnějšího. Je to spojení krásy a syrovosti, s jakým jsem se dosud v žádné hře nesetkali.

Celý děj je inspirován silnými životními peripetiemi samotné scénáristky a kreativní ředitelky celého projektu. Zde jsou slova Cornelie Geppert:

„Sea of Solitude je můj zatím zdaleka nejosobnější projekt s největšími uměleckými ambicemi. Ponořit se do hloubky vlastních pocitů, jako jsou strach, touha a zloba, chce hodně úsilí, ale možnost tyto pocity vyjádřit a ukázat je celému světu prostřednictvím umění zároveň přináší silný pocit uspokojení.“

Depresivní Sea of Solitude k nám dorazí na začátku roku 2019, a to na platformy PlayStation 4, Xbox One a PC (Origin).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama