Designér Assassin's Creed může brzy ukázat svůj nový projekt
Novinka Designér Assassin's Creed může brzy ukázat svůj nový projekt

Designér Assassin's Creed může brzy ukázat svůj nový projekt

Michal Burian

Michal Burian

2

Během příštích týdnů mu skončí klauzule zavazující ho, že po určitou dobu nebude oznamovat žádné herní projekty.

Reklama

Během několika týdnů se bude moci Patrice Désilets podělit se světem o svůj nový projekt. Právě v tomto období mu skončí klauzule od Ubisoftu, která mu bránila oznamovat nové projekty.

Připomeňme, že Patrice Désilets byl spolutvůrce série Assassin's Creed. V roce 2011 odešel od Ubisoftu, aby se v THQ Montreal mohl věnovat novému titulu s pracovním názvem 1666: Amsterdam (o něm více zde). Společnost THQ však zkrachovala a projekt v aukci odkoupil Ubisoft. Désilets se tak vrátil ke svému starému zaměstnavateli, ten ho však podle jeho slov nečekaně vyhodil.

"Přišel jsem ráno normálně do práce a byl jsem informován o tom, že jsem dostal výpověď. Následně mě dva strážní vyvedli z budovy, aniž bych se mohl rozloučit se svým týmem nebo si vzít svoje osobní věci. Nebylo to moje rozhodnutí. Ubisoft nechápu. Hodlám bojovat za svá práva, svůj tým a mé hry," řekl tehdy Desilets.

Ubisoft ovšem tvrdil, že s ním rozvával pracovní poměř z důvodu, že se nedokázali dohodnout na vizích pro budoucí projekty. Désilets se později rozhodl s Ubisoftem soudit.

Zpět ale k tématu, Superannuation se na Twitteru zeptal Désileta, zda v příštích několika týdnech prozradí informace o svém projektu, designér odpověděl následující: ,,Asi ano... alespoň na něm pracuju."

Není vůbec jasné, o jaký projekt by mohlo jít. V úvahu přichází, že Désilet získal zpět práva na 1666: Amsterdam. Fanouškům sliboval, že bude bojovat, aby hru dostal zpět do své moci. Celý spor ovšem vyšuměl a my jsme se nic nedozvěděli. Zřejmě se obě strany dohodly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama