Desítky tisíc fanoušků podepsaly petici Days Gone 2
Days Gone Článek Desítky tisíc fanoušků podepsaly petici Days Gone 2

Desítky tisíc fanoušků podepsaly petici Days Gone 2

Dominik Tománek

Dominik Tománek

34
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Naděje umírá poslední.

Reklama

Tento týden se rozvířila debata ohledně Playstation exkluzivity Days Gone (která však už příliš dlouho exkluzivitou nebude), konkrétně kolem dříve plánovaného pokračování. Příčinou je článek investigativního novináře Jasona Schreiera, který přišel s informací o tom, že Bend Studio měli v plánu Days Gone 2 udělat, ale Sony jim tuto snahu zatrhlo. Důvod byl dlouhý vývoj první dílu, který se nakonec dočkal poměrně vlažného přijetí (na což nejsou v Sony u exkluzivit zvyklí) i přes to si ale našel své fanoušky. Ti se v reakci na Schreierův článek rozhodli sepsat online petici za vrácení Days Gone 2 do aktivního vývoje.

Desítky tisíc fanoušků podepsaly petici Days Gone 2

Počet podpisů každým dnem roste a s přibývající mediální pozorností začíná růst zrychlovat. V době psaní se počet podepsaných pohybuje okolo 28 000. Režisér Days Gone, Jeff Ross petici sdílel na svém Twitteru a poprosil fanoušky, aby přidali i jejich podpis. Většinu času se tým stojící za vývojem prvního dílu příliš neozýval, Ross je tedy světlou výjimkou.

Je sice hezké vidět, že se komunita dokáže spojit, ale k změně názoru, tak velké společnosti jako je Sony, to nejspíš stačit nebude. Nezbývá než držet palce a mezitím se například těšit na již zmíněný PC port Days Gone. Pokud byste chtěli svůj podpis přidat i vy, můžete tak provést zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama