Děsivý trailer na hororový Fatal Frame: Maiden of Black Water
Novinka Děsivý trailer na hororový Fatal Frame: Maiden of Black Water

Děsivý trailer na hororový Fatal Frame: Maiden of Black Water

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

10

Poslední díle série Fatal Frame k nám dorazí koncem měsíce.

Reklama

Loni v září vyšel v Japonsku pod jménem Zero: Nuregarasu no Miko prozatím poslední díl hororové série, známé také jako Fatal Frame. Nintendo nyní uvolnilo, s blížícím se datem vydání, nový a notně děsivý trailer, seznamující nás s pozadím hry Fatal Frame: Maiden of Black Water.

Nový Fatal Frame je opět hororovou hrou v japonském stylu, ve které nyní používáte GamePad konzole Wii U jako fotografický přístroj, kterým budete pečetit a odhánět mstivé duchy. Příběh hry se točí kolem smrti a sebevražd a vy se s hlavní postavou jménem Yuri Kozukata při pátrání po své přítelkyni dostanete na horu Hikayama, známou také jako Hora smrti. Tu nejčastěji navštěvují lidé, kteří se rozhodli jít cestou smrti, sebevrazi.

Zatímco se minulé hry série odehrávaly převážně v temných domech, je pro tentokrát hráčům nabídnuta spousta volných a otevřených prostranství. Na hoře jako takové se vyskytuje velké množství vody ve formě deště a potoků. Podle společnosti Koei Tecmo dodává hře neustále tekoucí voda při hraní pocit neklidu a nutí hráče postupovat velmi opatrně.

Titul bude v Severní Americe uvolněn pouze digitálně prostřednictvím Nintendo eShopu 22. října. Do Evropy pak dorazí 30. října také v silně omezeném množství v krabicové verzi. První kapitolu a většinu druhé kapitoly budou moci hráči projít bez finanční investice a bude uvolněna zcela zdarma. Zbytek hry je pak možné zakoupit přes eShop nebo přímo prostřednictvím nabídky ve hře. Majitelé krabicové verze mají samozřejmě zpřístupněnu celou hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama