Desková hra Heroclix s figurkami z Assassin’s Creed?
Novinka Desková hra Heroclix s figurkami z Assassin’s Creed?

Desková hra Heroclix s figurkami z Assassin’s Creed?

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy pkgsrc Desková hra

Zahrajeme si deskovou hru s figurkami z Assassin’s Creed?

Reklama

Podle nepotvrzených informací by společnost Wizkids na 12. října letošního roku měla připravovat deskovou hru Heroclix, kde se prý objeví postavy z Assassin’s Creed: Brotherhood a Revelations (hlavně Ezio).

Ubisoft se k tomu prozatím nevyjádřil. Na internetu však koluje, že by se sada 24 boosterů měla prodávat za 45 amerických dolarů.

Hra Heroclix vychází z dnes již zrušené - přinejmenším v původní podobě - gamesy Mage Knight, od které přejala celou řadu mechanismů.

"Pro začátek figurky na kruhových podstavcích, na nichž jsou napsány veškeré důležité hodnoty, a s kterými se hlavně dá otáčet. Vždy, když postava utrpí zranění, otočí se s podstavcem o příslušný počet polí a s tím se figurce změní statistiky. Díky tomu hra zůstává dynamická a skutečně je u ní třeba přemýšlet a taktizovat," dočtete se na ac.zing.cz.

"Zatímco Mage Knight se ale po vzoru Warhammeru hrálo v podstatě rovnou na stole, Heroclix sází na předem postavené lokace. V těch se pak prohání postavy z filmů a seriálů (Pán prstenů, Star Trek…), komiksů (Marvel, DC…) i her (Gears of War, Halo…). Assassin’s Creed tedy tentokrát nebude žádným průkopníkem, ale to neznamená, že by ho tam fanoušci rádi neviděli."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama