Destiny 2 čeká na nový obsah
Destiny 2 Novinka Destiny 2 čeká na nový obsah

Destiny 2 čeká na nový obsah

Jan Tomanek

Jan Tomanek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

6. června se dozvíme víc.

Reklama

Někdo by se mohl ptát, zda-li to s Bungie po oddělení s Activisionem nepůjde z kopce. Jak to tak vypadá, tak ne, jelikož se nám Bungie 6. června chystají odhalit své plány pro rozvoj Destiny 2. Živé vysílání by mělo proběhnout v 19:00 našeho času. Tam tvůrci prozradí, jaké mají plány do budoucna. Informací, které bychom mohli zkoumat je prozatím málo.

V Bungie si svobody nejspíš užívají. Komunitní manažer DeeJ se s námi podělil o pár informací a zároveň řekl, že se těší na budoucnost a na novinky, které bude moct s komunitou sdílet. Dočkáme se detailů o tom, co můžeme v budoucnu od značky čekat. Jde třeba o obsah týkající se sezóny Opulence.

Musíme však brát v potaz, že Bungie nejspíš nebude chtít zůstat nezávislé pořád. Minimálně bude spolupracovat s jiným studiem, nebo bude chtít nabídnout své služby jinému vydavateli. To vše k dobru pro podporu hry do budoucna.

Bungie o tomto oznámení spekulovalo již delší domu, není to tudíž velkým překvapením. Sezóna Opulence a raid Crown of Sorrow startují 4. června. Není tak překvapením, že se více informací o budoucnosti značky dozvíme dva dny poté.

Úniky o tom, že Bungie hodlá značku Destiny podporovat 10 let jsme již viděli. Nyní však jsou vývojáři po 5 letech po vydání prvního dílu Destiny na volné noze. Jak s tím naloží je jen jejich volba. Budou se stále držet Destiny, nebo zkusí novou značku? To vše odhalí čas...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama