Destiny 2 se zřejmě dočkáme během příštího roku
Destiny Novinka Destiny 2 se zřejmě dočkáme během příštího roku

Destiny 2 se zřejmě dočkáme během příštího roku

ElementGamer

ElementGamer

16

Jeden z vývojářů se anonymně rozpovídal o přídavku The Taken King.

Reklama

Jak jistě víte, nedávno vyšlo nové DLC do konzolové MMO střílečky Destiny - The Taken King. To nejen, že přidalo spoustu dalšího obsahu a donutilo tím hráče vrátit se ke hraní, ale zároveň hru kompletně zrenovovalo a oživilo. Ale vše není tak růžové, jak se zdá. Jeden z vývojářů se anonymně rozpovídal. Z jeho výpovědi jsme se dozvěděli, že na The Taken King se načalo pracovat již v roce 2013, tou dobou pod jménem Comet.

A nejen to, DLC mělo obsahovat i novou planetu Europa a oblast na Zemi - European Dead Zone. Nakonec z toho ze záhadného důvodu sešlo a v březnu 2014 se expanze překopala do posledního detailu. Dotyčný, který nechtěl být jmenován, pro Kotaku přiznal, že expanze má méně obsahu, než původně plánovali.

„Náš tým se chtěl soustředit na jedinou a hlavní mapu - loď Hive, která byla odebrána ze základní hry, stejně jako otevřený prostor na Marsu, sloužící k úkolům a exkluzivním raidům.”

K zredukování obsahu prý přispěl i fakt, že tým neměl dostatečnou technologii a museli dělat velké kompromisy, což je podle mě opravdu škoda. Dobrou zprávou ale je, že mise na Marsu a speciální raidy nebyly údajně úplně vypuštěny. Bungie je jen mělo přenechat High Moon Studios, které údajně pracuje na Destiny 2 a snaží se do hry zakomponovat zmíněné prvky. Doufejme, že nás čeká podobná akční jízda jako v podobě prvního dílu.

Destiny 2 by mělo vyjít v roce 2016. Na další informace (a hlavně ty oficiální) si každopádně musíme nějaký čas počkat. Snad je na co se těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama