Destrukce v MechWarrior 5: Mercenaries
MechWarrior 5: Mercenaries Novinka Destrukce v MechWarrior 5: Mercenaries

Destrukce v MechWarrior 5: Mercenaries

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC

Zničení zdí a věží, hořící helikoptéry a další exploze v MechWarrior 5: Mercenaries.

Reklama

Pokud vám nestačilo nedávné tříminutové video, v němž bylo představeno zničitelné prostředí v MechWarrior 5: Mercenaries, tak z dnešního byste měli být nadšeni. Studio Piranha Games prostřednictvím webu IGN zveřejnilo minutový teaser, jenž ukazuje zničení zdí a věží, hořící helikoptéry a další exploze. Já osobně jsem hodně nadšen z výbuchu tanku, když na něj dosedne těžký mech. Pěkné jsou ale i další efekty.

Dle této, i starších ukázek, soudím, že nás konečně čeká pořádný MechWarrior. Důležité je, že číslo pět bude zaměřeno hlavně na singleplayer a nabídne napínavou kampaň pro jednoho hráče, kooperaci pro čtyři piloty mechů a podporu modifikací přes Steam Workshop.

Samotný příběh se odehrává v roce 3015. Lidstvo kolonizovalo rozsáhlé oblasti vesmíru do doby, než se objevil zrádce, který zapříčinil další dlouhou a brutální válku. V pořadí již třetí. Ke slovu se dostanou ničivé zbraně v podobě hrozivých BattleMechů. Tyto obrovské bojové stroje pilotující elitní vojáci zvaní jako MechWarrior. Mají takovou sílu, že mohou zničit celá města.

Jedním z těchto pilotů budete i vy. Budete ale zelenáč, který má vše před sebou. Bude záležet pouze na vás, ke které frakci se přidáte. S tímto rozhodnutím pravděpodobně bude souviset také mech, kterého budete moci ovládat. Osobně očekávám na každé straně více mechů, ke kterým se postupně dostaneme. Po vašem rozhodnutí na vás čeká brutální válka plná taktických rozhodnutí z pohledu první osoby. Vývojáři tvrdí, že singleplayerová kampaň bude vzrušující a pohlcující.

MechWarrior 5: Mercenaries pohání technologie Unreal Engine 4. Titul očekávejte v letošním roce ve verzi pro PC.

Zdroj: IGN.com, tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama