Detailnější odhalení Dead Island: Epidemic
Dead Island: Epidemic Novinka Detailnější odhalení Dead Island: Epidemic

Detailnější odhalení Dead Island: Epidemic

Michal Burian

Michal Burian

6

To je ta multiplayerová zombie hra v arénách, kde budete spolupracovat s ostatními hráči a bojovat proti hordám nemyslících stvůr. Navíc první obrázky.

Reklama

Co si budeme povídat, v rámci Gamescomu se rozhodně najdou zajímavější zprávy. Někoho z vás ale může zajímat i Dead Island: Epidemic, multiplayerová free-to-play zombie hra v arénách, kterou dnes společnost Deep Silver v Kolíně nad Rýnem detailněji odhalila.

V zásadě půjde o MOBA hru, pro kterou vydavatel vymyslel žánr ‘ZOMBA’. Hráči se rozdělí do tří týmů po čtyřech přeživších, kteří budou bojovat proti sobě, stejně tak proti široké škále zombíků a rozmanitým super-bossům. Někteří z nich dokonce budou vyžadovat spolupráci všech tří týmů, za předpokladu, že budete chtít chodící monstrum skutečně pokořit a zvítězit.

Z prvních dvou Dead Island bude v Epidemic systém pro vytváření a úpravu zbraní. K dispozici by měly být stovky různých maličkostí/předmětů pro zbraně. Pochopitelně je budete moci i různě kombinovat a vytvářet vlastní zbraně.

Oproti ostatním MOBA hrám nebude Dead Island: Epidemic zaměřen na základny. Za úkol budete mít získat pod kontrolu určitá místa/body umístěné všude možně na mapě. Díky tomu hra nabídne dynamický herní systém, kdy se hráč neustále musí přizpůsobovat a zaměřit se pouze na určité věci, aby mohl získat pod kontrolu stanoviště.

Závěrem tiskové zprávy Deep Silver dodává, že jde o akční hru, která bude odměňovat hráče za týmovou a inteligentní spolupráci. Budete moci napadat, střílet, rabovat atd.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama