Detailnější pohled na generála Grievouse ve Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Detailnější pohled na generála Grievouse ve Star Wars: Battlefrontu 2

Detailnější pohled na generála Grievouse ve Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Čekali jsme, že je vyšší.

Reklama

30. října se Star Wars: Battlefront 2 dočká nejen přepracovaných Star karet pro obnovu zdraví hrdinů a playlistu map Klonových válek pro módy Heroes vs Villains a Hero Showdown, ale také zcela nového hrdiny. O tom, že do hry míří generál Grievous, víme již od dob letošní výstavy E3, ale dosud jsme měli k dispozici spíše jen letmé náznaky, střípky informací a úniky. Nyní však máme díky hlášení z vývoje a oficiální zprávě lepší představu o tom, co od jednoho z nejvýzamnějších představitelů Separatistů očekávat.

Grievous je aktuálně nejvyšší ze všech hrdinů ve hře a hlas mu samozřejmě zajišťuje Matthew Wood, který tuto postavu namlouval ve filmové Pomstě Sithů a seriálu The Clone Wars. Standardně bojuje se dvěma světelnými meči, jeho schopnost Thrust Surge mu však umožňuje vyrazit vstříc nepříteli se čtyřmi meči, bodat s nimi a tím protivníka srazit na zem. Claw Rush mu zase dovoluje běhat po všech šesti končetinách a přitom zraňovat nepřátele, do nichž vrazí. Třetí schopností je Unrelenting Advance, umožňující Grievousovi točit nad hlavou dvěma meči a tím způsobovat poškození a odrážet všechny příchozí útoky zepředu.

Separatistický generál a úhlavní nepřítel Obi-Wana Kenobiho, který dorazí o měsíc později, bude samozřejmě vybaven vlastními Star kartami, emoty a vítěznými pózami, stejně jako řadou hlášek, prupovídek a komentářů. Standardně bude využívat vzhled Jedi Hunter, za 20 tisíc kreditů nebo 500 krystalů si však budete moci koupit skin Battle Damaged. Další, zatím neoznámený skin bude k dispozici 28. listopadu, kdy Battlefront 2 obohatí nejen Obi-Wan, ale také mapa pro mód Galactic Assault na planetě Geonosis. Ta slouží jako pozadí nového Grievousova screenshotu, na němž je vidět i lokální reskin bitevních droidů.

Detailnější pohled na generála Grievouse ve Star Wars: Battlefrontu 2
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama