Detailnější pohled na nový vzhled The Elder Scrolls: Legends
The Elder Scrolls: Legends Novinka Detailnější pohled na nový vzhled The Elder Scrolls: Legends

Detailnější pohled na nový vzhled The Elder Scrolls: Legends

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Přepracovaný herní klient bude k dispozici koncem září.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že tým Dire Wolf Digital vystřídá u kormidla vývoje a podpory karetního The Elder Scrolls: Legends studio Sparkypants. Tato změna s sebou přinese mimo jiné obměněnou podobu mnoha složek hry, která byla v předešlých měsících sem tam po částech ukazována. Až nyní máme ale díky akci PAX West k dispozici pořádný pohled na to, jak se Legends promění díky novému hernímu klientovi.

Na screenshotech můžete vidět třeba změněnou podobu hlavního menu, které je patřičně přizpůsobeno nejen pro desktop, ale i pro mobilní telefony a tablety. S poupraveným menu přichází i určité novinky, třeba přepracovaný koncept denních úkolů. Dále nechybí ukázka vašeho profilu či obrazovky, na níž si stavíte své karetní balíčky a kde si můžete prohlížet celou svou sbírku karet. Samozřejmostí je pak menší pohled na samotné zápasy, v nichž lze spatřit zcela detailnější design herní plochy, krapet jiné efekty či aktualizované rámečky karet.

Nová podoba The Elder Scrolls: Legends bude k dispozici na konci září a nutno říct, že samotná hra se měnit nebude. Všechny herní mechaniky budou stejné jako doposud a i karty zůstanou takové, jaké jsou nyní. Změna vývojářského týmu a vznik nového klienta s čerstvým vzhledem má zkrátka za cíl udělat z Legends lépe vypadající, uživatelsky přívětivější a také (z hlediska místa na disku) štíhlejší projekt s častější a obsáhlejší podporou. Ta výhledově zahrnuje třeba další příběhovou expanzi, Isle of Madness.

Vznik nového klienta také umožní vydat Legends na konzole. V tuto chvíli je v plánu verze pro Xbox One, PS4 a Switch, byť Bethesda již několikrát avizovala, že je nezbytné, aby spolu mohli hráči hrát na všech platformách a aby se napříč všemi systémy sdílel váš postup. Od této vize tvůrci nehodlají ustupovat, a tak se může stát, že pokud některá z konzolí nebude tzv. cross-play podporovat, karetní The Elder Scrolls na ni nakonec nedorazí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama