Detaily bojového systému v Samurai Warriors: Spirit of Sanada
Novinka Detaily bojového systému v Samurai Warriors: Spirit of Sanada

Detaily bojového systému v Samurai Warriors: Spirit of Sanada

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Bitvy na několika místech současně, sekundární bojiště a další možnosti.

Reklama

Samurai Warriors: Spirit of Sanada vyšli původně v Japonsku už před rokem s podtitulem Sanada Maru. Do zaběhnutého stylu boje série Warriors "jeden bojovník versus tisíce", přináší několik změn. Boj bude například probíhat v delších časových úsecích a dokonce na různých bojištích, takzvané Multi-Stage Battles. Díky těmto intenzivním konfliktům se stanete svědky několika skutečných historických událostí, samozřejmě upravených pro potřeby hry Samurai Warriors: Spirit of Sanada.

Boje se ale rozšíří i na Secondary Battlefields. Na těchto druhotných bojištích se budou moci hráči zapojit do bitev, kde rodina Sanada nehrála moc významnou roli, ale můžete tady získávat další zkušenosti a předměty pro postup v hlavním příběhu. Navíc se také stanete svědky klíčových historických událostí, ale uvidíte je z jiné perspektivy.

Mimo bojů se hráči mohou těšit na různé úkoly v hradním městě. Budete shromažďovat informace, bavit se s obyvateli města a můžete se pustit do Feats - bojové zkoušky, za které hráči získají mince. Když získáte šest mincí, můžete je použít na bojišti a spustit speciální strategii Stratagem, které dokáže změnit průběh bitvy.

Účinky Stratagemu se ale budou při každém použití lišit. Záleží na tom, kdy je použijete a tak dodávají do strategického plánování zase nový prvek. Během dne se třeba na bojišti objeví častěji důstojníci a hráči budou schopni spatřit najednou celou mapu a nepřátelské lokality, zatímco v noci budou nepřátelské jednotky neviditelné a půjde do boje vyslat nezjistitelné ninji.

Samurai Warriors: Spirit of Sanada u nás vyjdou v krabičce i digitálně pro PlayStation 4 a pro PC (pouze přes Steam) 26. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama