Detaily druhého dema NiOh a nový trailer a screenshoty
Novinka Detaily druhého dema NiOh a nový trailer a screenshoty

Detaily druhého dema NiOh a nový trailer a screenshoty

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Dostanete tak druhou šanci získat DLC Mark of the Conqueror.

Reklama

O tom, že vyjde druhé demo hry NiOh, informovalo Koei Tecmo už před časem. Společnost si hodně pochvalovala spolupráci s fanoušky, a tak teď sdělila nové podrobnosti o chystaném beta demu tohoto akčního RPG.

Beta demo bude k dispozici prostřednictvím PlayStation Store od 23. srpna do 6. září. Po uplynutí této doby už nebude demo přístupné. Díky tomuto demu budou mít hráči druhou, ale také a poslední šanci, jak získat speciální obsah ke stažení s názvem Mark of the Conqueror a také úplně nové DLC Mark of the Strong.

Koei Tecmo tedy v návaznosti na ohromující úspěch dubnového Alpha Dema a velmi přínosnou zpětnou vazbu od komunity hodlá uvolnit NiOh Beta Demo, které bude obsahovat celou řadu herních změn, provedených na základě názorů fanoušků. Ty mají být patrné už při návratu do vesnice Usuki. Tato první herní etapa dema nabídne nové výzvy a možnosti, abyste si mohli znovu zabojovat o záhadné DLC Mark of the Conqueror. Pokud jste ale DLC získali již dříve během Alpha Dema, nezůstanete bez odměny. Abyste měli pro co bojovat, obdržíte navíc sadu zbraní a do startu v plné hře další peníze. Tito již zkušení hráči navíc dostanou šanci vyzkoušet novou část, oblast Nakatsu, aniž by museli znovu projít a vyčistit Usuki.

Nakatsu pak hráče NiOh zavede na zrádnou horskou cestu, vedoucí k hluboké jeskyni. Zde budete bojovat proti lidským a nadpřirozeným nepřátelům, včetně svůdné Hinoenma. Jde o nebezpečného Yokaie, schovávajícího se pod rouškou krásné ženy. Poražením nepřátel a projitím Nakatsu části získají hráči jako odměnu nové DLC Mark of the Strong, přístupné hned od startu plné hry.

Zkušenosti získané z Usuki a Nakatsu byste pak měli zúročit v ještě náročnější etapě: misi Twilight. V této misi se můžete opět vrátit do Usuki nebo Nakatsu a bojovat proti silnějším nepřátelům a novým hrůzostrašným tvorům. Odměnou vám budou velmi hodnotné předměty.

Beta Demo navíc obsahuje několik nových zbraní, včetně pušky střílící na velkou vzdálenost, a najdete zde také čerstvý výběr katan (včetně dualních kousků). Dále jsou zde nová kopí, sekery a kladiva. Částečně se zde poodhalí také Onmyo magie a elementární prvky Ninjutsu, které do Williamova útoku přidávají bonusy, a také se naučíte speciální techniky, poskytující v boji různé efekty.

A nakonec do dema přibylo tréningové dojo, kde se můžete připravit na nadcházející zápasy. Tato výuková oblast byla vytvořena proto, aby se nováčci naučili, jak bojovat s katanou. Tréninkové dojo bude přístupné hned od začátku dema.

Kromě detailů kolem nového dema vydalo Koei Tecmo novou sadu screenshotů, vytípaných přímo z beta dema, společně s artworky znázorňujícími dvojici nepřátel, proti kterým bude William v demu muset čelit.

NiOh je ve vývoji exkluzivně pro konzoli PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama