Detaily o betě Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII Novinka Detaily o betě Call of Duty: WWII

Detaily o betě Call of Duty: WWII

Michal Burian

Michal Burian

11

O módech, mapách a dalším obsahu.

Reklama

Studio Sledgehammer Games konečně načrtnulo, na co se mohou těšit hráči, kteří si předobjednají nebo již předobjednali Call of Duty: WWII. Od 25. do 28. srpna totiž na PS4 proběhne soukromé testování multiplayeru, které bude ještě od 1. do 3. září dostupné pro majitele PS4 i Xboxu One. PC beta má být podle vyjádření později.

Co se obsahu týče, tak se bude hrát na třech mapách: Du Hoc, Ardennes a Gibraltar. K dispozici budou čtyři herní módy: Team Deathmatch, Domination, Hardpoint a novinka v podobě War režimu. Zastoupena bude i jedna operace, konkrétně Breakout, a chybět nebude ani nový systém Divizí, který nahrazuje v Call of Duty tradiční vytváření tříd. V betě bude přístupno všech pět divizí, což znamená Infantry, Expeditionary, Airborne, Armoured, a Mountain. Počítejte ale s tím, že progres bude značně omezen a rozhodně nebudou na výběr všechny zbraně a další vybavení.

Velkou škodou je, že vývojáři nezmiňují další novinku. Vypadá to, že součástí bety nebude Headquarters. To je sociální prvek, který by se dal přirovnat k Tower z Destiny, tedy místo, kde můžete komunikovat s dalšími hráči, trénovat, prohlížet si úspěchy či dokonce vyzvat jeden druhého na duel. Zajímavé je, že Headquarters zahrne i náhodné události, při níž budou muset hráči splnit speciální úkoly. Jako příklad jsme dostali nepřátelský nálet. V ten moment se hráč musí přesunout k protiletadlovému dělu a sestřelit nepřátelské letouny. Za to samozřejmě dostane odměnu. Vzhled a události Headquarters se také budou lišit v závislosti na ročním období a svátcích.

Více informací se o betě dozvíme příští týden v rámci Gamescomu v Kolíně nad Rýnem, zapamatujte si 22. srpna 19:00. To je čas, kdy budou Sledgehammer Games streamovat novinky.

Call of Duty: WWII vychází 3. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama