Detaily o DLC k Duke Nukem Forever?
Duke Nukem Forever Novinka Detaily o DLC k Duke Nukem Forever?

Detaily o DLC k Duke Nukem Forever?

Michal Burian

Michal Burian

17

Demo DNF prozradilo, že hra se údajně dočká alespoň třech dodatečných balíčků, které přinesou nové zbraně, mapy a módy, stejně jako karaoke.

Reklama

Informace o dodatečném obsahu přinesl zahraniční server eGames, který tvrdí, že soubory obsahující detaily o DLC našel v demu Duke Nukem Forever.

Pokud tamní redakci budeme věřit, tak první dodatečný obsah nabídne čtyři nové zbraně – minigun, "noob tube", sticky grenade (lepkavý granát) a "BFG", což je velká plazmová zbraň použita v sérii Doom a Quake.

Druhé DLC by se mělo skládat ze třech nových map pro deathmatch - "EDF Base", "LKR" a "Map 3". Pravděpodobně se dočkáme také nové mp. režimu.

Třetí a zároveň poslední DLC obsáhne prý 15 nových singleplayerových map, arm wrestling, "Impregnader" zbraň a karaoke.

Dodatečný obsah nedávno potvrdil herec Jon St. John, nadaboval Duka: „I když je hra již kompletně hotova, zajisté se můžete těšit na další stažitelné balíčky a addony, které budou zahrnovat…nevím, zda to mohu prozradit…něco se zpěvem, nechme to u toho.“

Duke Nukem Forever vychází 10. června aktuálního kalendářního roku pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Od včerejšího dopoledne si majitelé speciálního kódu mohou z First Access Clubu stáhnout demoverzi (1.7 GB). Kód jste mohli získat za předobjednání DNF či za Game of the Year edici komiksové střílečky Borderlands.

Včera ráno jsme se rovněž dozvěděli, že hráči First Access Clubu si budou moci zdarma stáhnout více nespecifikované DLC.

Včera jsme vám rovněž přinesli dojmy z hraní DNF demoverze, přečíst si je můžete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama