Detaily o dodatečných balíčcích k Watch Dogs
Watch Dogs Novinka Detaily o dodatečných balíčcích k Watch Dogs

Detaily o dodatečných balíčcích k Watch Dogs

Michal Burian

Michal Burian

38

Kromě dodatečného singleplayerové příběhu za T-Bonea rozšíří hru další mise, zbraně, oblečení a nová výzva v módu Digital Trip.

Reklama

Ubisoft právě oznámil Season Pass pro oper-world akční adventuru Watch Dogs. Permanentka umožní majitelům si bez dalších investic zahrát dodatečné rozšíření příběhového singleplayeru se zaměřením na T-Bonea, brilantní, ale výstřední hacker. Stejně tak se budete moci pustit do hraní nové výzvy v módu Digital Trip, plus dostanete další nové mise, zbraně, outfit a mnoho dalšího.

Nová singleplayer kampaň – v ní se zhostíte role T-Bonea, brilantního a výstředního hackera, který se řídí svými vlastními pravidly.

Conspiracy! – Nový Digital Trip herní mód. Hráči budou v alternativním světě lovit cyborgy.

Více singleplayer misí, zbraní a obleků.

Ušetříte 25% oproti nákupu jednotlivých kusů DLC.

Držitelé Season Passu si budou moct veškerý přidaný obsah stáhnout s týdenním předstihem.

Ubisoft bohužel zapomněl v tiskové zprávě zmínit cenu, pouze napsal, že koupí Season Passu ušetříte přes 25 procent, v případě, že byste si zvlášť kupovali všechna DLC. Před časem odhalil Season Pass obchod GameStop, který tvrdil, že bude stát 20 dolarů (cca 400 korun). Pravděpodobně to bude pravda, protože se trefil s novou hratelnou postavou, misemi a dalšími zbraněmi.

Ve hře Watch Dogs se ujímáte role Aidena Pearce, brilantního hackera, jehož kriminální minulost mu zapříčinila rodinnou tragédii. Na lovu těch, kteří ublížili jeho rodině, budou moci hráči sledovat a hackovat nepřátele prostřednictvím manipulace se vším, co je napojeno na městský informační systém ctOS. Ten ovládá téměř celou chicagskou infrastrukturu a je klíčem k detailním informacím o všech obyvatelích metropole. Hráči budou mít přístup ke všudypřítomným kamerám a osobním informacím. Budou moci ovládat semafory a veřejnou dopravu, čímž se dokáží zbavit pronásledování. Watch Dogs vám zkrátka umožní využít celé Chicago jako zbraň absolutní pomsty, kterou můžete provést ve svém stylu.

Open-world akce Watch Dogs vychází 27. května s českými titulky (kromě verze pro Wii U) na PlayStationu 3, PlayStationu 4, Xbox 360, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama