Detaily o exkluzivním DLC pro PS4 a PS3 verze Watch Dogs
Watch Dogs Novinka Detaily o exkluzivním DLC pro PS4 a PS3 verze Watch Dogs

Detaily o exkluzivním DLC pro PS4 a PS3 verze Watch Dogs

Michal Burian

Michal Burian

42

Trailer přibližuje čtyři exkluzivní mise a další dva bonusy.

Reklama

Společnosti Ubisoft a Sony před několika minutami přiblížily exkluzivní obsah pro PlayStation 4 a PlayStation 3 verze Watch Dogs.

Už nějaký ten pátek víme, že půjde o čtyři mise, které prodlouží délku hraní o jednu hodinu. Dnes jsme se dozvěděli, že se v extra misích dozvíme nové detaily o klíčové mocné organizaci DedSec bojující za svobodu a bezpečnost v digitálním věku.

Kromě toho budete moci hlavního hrdinu obléknout do ‘White Hat Hacker’ oblečení a po dokončení získáte zvýšení hackovací schopnosti zvané Superior Capacity, která přidá hráčům jeden slot baterie navíc.

Příběh začíná ve chvíli, kdy tajemného hrdinu Aidena Pearce zaujme DedSec, notoricky známá hackerská skupina bojující za svobodu a bezpečnost v digitálním věku. Aiden přijímá kódovanou zprávu s požadavkem, aby pomohl některým členům této organizace, kteří chtějí odplatu. Pearce musí využít svých komplexních znalostí centrálního městského systému Chicaga, aby objevil digitální slabiny v bezpečnostní síti „Umeni Technologies“ a získal svou odplatu.

Ubisoft navíc oznámil, že bundly Watch Dogs, které zahrnují veškerý exkluzivní obsah Sony, budou pro evropský trh uvedeny jak pro PS4 tak pro PS3.

Závěrem připomeňme, že Watch Dogs vyjde 27. května s českými titulky ve verzích pro PlayStation 4, PlayStation 3, PC, Xbox One a Xbox 360. Wii U verze bez české lokalizace dorazí později.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama