Detaily o Gunrunning updatu do GTA Online
GTA 5 Novinka Detaily o Gunrunning updatu do GTA Online

Detaily o Gunrunning updatu do GTA Online

Michal Burian

Michal Burian

30

Podzemní bunkry, obojživelná obrněná vozidla a další novinky.

Reklama

Šíleností v multiplayeru gangsterské akce Grand Theft Auto V bylo dost, alespoň prozatím. V dohledné době nás nečekají žádné kaskadérské retro závody, kyberprostorové bitevní pole nebo bláznivé aniversary módy. Nejnovější aktualizací GTA Online bude update Gunrunning, který Rockstar detailněji představil a vydal nové screenshoty.

Po spuštění aktualizace se ve světě GTA Online objeví poklopy, které skrývají podzemní bunkry. Jde vlastně o nové nemovitosti ke koupi. Z bunkru si uděláte svou podzemní základnu. Ta bude sloužit jako parkoviště pro vaše nová vyzbrojená vozidla. V podzemí naleznete i mobilní operační centrum, které lze vylepšovat a postavit v něm dílny pro zbraně a vozy, luxusní obytné prostory a velitelské centrum. Zároveň na něj můžete umístit věže, které budou obsluhovat členové vašeho týmu.

Nejvíce se Rockstar rozpovídal o vyzbrojených automobilech. Vývojáři tvrdí, že je budeme moci skládat, vylepšovat a přizpůsobovat. Postupně si budeme moci vybudovat flotilu vozidel, s kterou se nezalekneme žádné situace: od obojživelných strojů, přes buginy až po mobilní protiletadlový vozík vystřelující rakety.

Nové stroje naleznete nejen ve svém bunkru, ale můžete si je nechat také doručit na jakékoliv místo ve světě GTA Online. Na obrázcích si ještě všimněte mobilního operačního centra. I to zahrnuje obytné prostory a dílny pro zbraně a vozidla. V podzemí ještě můžete mít výzkumného oddělení. To můžete postavit a zaměstnat výzkumníky, kteří vám zpřístupní různá vylepšení. Rockstar zmiňuje modifikace pro zbraně a celou škálu brutálních technologií pro vozidla.

Aktualizace Gunrunning má do GTA Online dorazit někdy začátkem června. Nezapomeňte, že kromě podzemní základny budete moci začít podnikat v oblasti prodeje a pašování zbraní, které budete sami vyrábět ve vlastním bunkru. Jak vidno, o zábavu nebude nouze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama