Detaily o Mario Kart 8 pro Nintendo Switch
Mario Kart 8 Novinka Detaily o Mario Kart 8 pro Nintendo Switch

Detaily o Mario Kart 8 pro Nintendo Switch

Faldmen

Faldmen

Arkádové závody vyjdou v Deluxe edici s několika novinkami.

Reklama

Milovníci arkádových závodů Mario Kart 8 si na nové konzoli přijdou na své. Deluxe edice bude obsahovat všechny postavy, DLC a tratě z původní hry. Tím to však nekončí. Těšit se můžeme na nové postavy, módy, tratě a herní mechanismy.

V tiskové zprávě se můžeme dále dočíst o pěti nových postavách, kterými jsou Inkling Girl, Inkling Boy, King Boo, Dry Bones a Bowser Jr. Do hry přibydou i tratě v podobě Urchin Underpass, Battle Stadium, GCN Luigi’s Mansion a SNES Battle Course 1.

Co se módů týče, čekají na nás dva nové bojové módy pojmenované Ballon Battle a Bob-omb Blast. Příjemného přírůstku se dočkáme i v naší garáži, kde na nás čekají tři nové vozy, u kterých se tvůrci inspirovali známým Splatoonem. Nemalou změnou je, že u sebe budeme moci nyní mít dva předměty, kdy na výběr budete mít z několika nových, jmenujme např. Boo a Feather. Pro nováčky je připravený chytrý režim zatáčení o 200cc.

Pokud budeme hrát na televizi s konzolí připojenou do doku, dostane se nám kvalitního obrazu v rozlišení až 1080p. Hrát budeme moci až ve 4 hráčích na jednom zařízení, v 8 hráčích přes lokální síť a až ve 12 v online multiplayeru, takže o zábavu bude dobře postaráno.

Mario Kart 8 Deluxe vychází 28. dubna 2017 exkluzivně na Nintendo Switch. Cenovka byla stanovena na 59,99$.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama