Detaily o městečku Homestead v Assassin's Creed 3
Novinka Detaily o městečku Homestead v Assassin's Creed 3

Detaily o městečku Homestead v Assassin's Creed 3

Jan Kalný

Jan Kalný

16

Homestead, místo, kde zmizí vaše problémy. Kde vás každý zná. Kde můžete být sami sebou. Vítejte doma.

Reklama

Připravované Assassin's Creed 3 už pomalu klepe na dveře a my se nestačíme divit, kolik toho ještě nevíme. Alex Hutchinson se nechal vyzpovídat lidmi z OXM a tak trochu se chytil jedné z lokací co Assassin's Creed 3 nabídne.

"Ve městě vás nikdo nezná, jste pro ně cizí a snadno splynete s davem. Ale v Homestead, tady vás každý zná, tady jste doma," začal vyprávět Hutchinson

"Každý z obyvatel žije svůj život. Můžete vidět farmáře jak krmí prase, kováře jak ková nové zbraně a další věci. Homestead má dobrých 35 obyvatel a každý z nich 8 různých činností, které provádí."

Connor také může přivést nové lidi do této lokace, aby se tu usadili a to jednoduchým plněním vedlejších misí, jako je pomáhání s problémy aj. Díky novým obyvatelům si Connor, tedy hráč, bude moci odemknout nové zbraně (popř. jejich recepty pro pozdější vlastnoruční vykování).

Co více, někdy se může stát, že bude občan v ohrožení života a vy mu budete muset pomoct. Někdo se může topit, nebo být napaden lupiči, to nikdy nemůžete vědět s jistotou.

"Homestead je opravdu lokace, kde všechno žije. Dospělí pracují, děti si hrají a vy jste tu doma," dodal.

Na závěr se můžete kouknout na galerii obrázků jednotlivých obyvatel Homesteadu.

Assassin’s Creed III vyjde 30. října pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360 a 23. listopadu pro PC. Všechny tři verze budou lokalizovány formou českých titulků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama