Detaily o misích s Aveline v PS verzích Assassin’s Creed IV
Novinka Detaily o misích s Aveline v PS verzích Assassin’s Creed IV

Detaily o misích s Aveline v PS verzích Assassin’s Creed IV

Michal Burian

Michal Burian

19

Hrdinka Aveline de Grandpré, která byla hvězdou Assassin’s Creed III: Liberation, se vrací do série ve čtvrtém dílu. Objeví se výhradně v misích určených pro PS3 a PS4 verze hry <strong>+ obrázky</strong>.

Reklama

Majitelé PlayStation 3 a PlayStation 4 verzí nadcházejícího akčního dobrodružství Assassin’s Creed 4: Black Flag se mohou těšit na exkluzivní mise v hrdinkou Aveline, kterou můžete znát z handheldové verze Assassin’s Creed III: Liberation.

V AC4 bude Aveline trochu starší a nebudou mise tak úplně souviset s koncem jejího příběhu v Liberation. Mise s Aveline budou jakýmsi krátkým příběh, který nabídne zhruba hodinové hraní rozdělené do tří misí.

„Odehrává se to dost v budoucnosti, takže Aveline je starší. Nenavazuje to ale přímo na konec jejího dobrodružství,“ vysvětlil McDevitt.

A jak jsou takové mise vůbec možné? Hlavní spisovatel Darby McDevitt na Comic-Conu v San Diegu objasnil že je to možné díky některým upgradům Animusu od Absterga. Zaměstnanci totiž pracují na získávání genetických vzpomínek různých lidí. "Samozřejmě, je to Abstergo. Z toho plyne, že je tu něco mnohem temnějšího," dodává McDevitt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama