Detaily o sběratelské edici Fallout 4
Fallout 4 Novinka Detaily o sběratelské edici Fallout 4

Detaily o sběratelské edici Fallout 4

Jan Kalný

Jan Kalný

45

Kromě detailní nositelné repliky Pip-Boye nás také čeká plakát, stojan nebo například steelbook. <strong>Bude i v České republice</strong>.

Reklama

Aktualizace: Dopoledne jsme kontaktovali českou distributorskou společnost Cenega, která u nás bude Fallout 4 vydávat. Cenega nám potvrdila, že sběratelská edice Falloutu 4 se bude prodávat i na našem trhu. Doporučená maloobchodní cena bohužel ještě nebyla stanovena.

Původní zpráva

Fallout 4 oznámen a internet je na kolenou. Tím ale škádlení Bethesdy zdaleka nekončí. Čeká nás také Fallout 4 Pip-Boy Collector's Edition pro ty největší fanoušky. Samotná sběratelská edice bude obsahovat hned několik věcí.

Tím největším lákadlem je rozhodně replika nositelná a funkční Pip-Boye. Do ní budete moci připojit svůj smartphone, který bude fungovat jako druhá obrazovka. Nebo si budete moci točit s knoflíkama a hrát s čudlíkama, jestli chcete.

Kromě repliky se také můžete těšit na stojan, takže si můžete Pip-Boy krásně vystavit a také se můžete těšit na pouzdro pro cestovatele.

Dále nás v edici čeká kapesní průvodce, který vám ukáže jak Pip-Boy správně používat. Mimo to najdete v edici také plakát, ve kterém najdete ilustrované perky ze hry.

A v neposlední řadě na vás čeká „Power Armor Collectible Metal Packaging” - prostě steelbook.

Všechno to zní určitě parádně, ale jsou tu dvě velké ale. Cena a počet. Počet sběratelek je totiž silně omezený, takže pokud o to máte zájem, předobjednete co nejdříve. Od koupě vás ale možná odradí cena, která je pro Evropu stanovená na 129,99€, což dělá necelých 3550 korun, a to rozhodně nejsou malé peníze.

Na závěr se můžete ještě pokochat obrázky edice, která samozřejmě vyjde ve stejný den jako hra, tedy 10. listopadu letošního roku pro PC, PS4 a Xbox One. Více detailů o hře zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama