Detaily o singleplayerové části střílečky Doom
DOOM Novinka Detaily o singleplayerové části střílečky Doom

Detaily o singleplayerové části střílečky Doom

Michal Burian

Michal Burian

52

Bude to řežba, vzkazují nám vývojáři prostřednictvím gameplay záběrů.

Reklama

V noci vývojáři z id Software naplánovali stream ze singleplayerové kampaně střílečky Doom. Podívat se můžete na dvě videa, první pochází přímo z oficiálního Twitche Bethesdy, druhé potom z YouTube účtu webu GameSpot. Obě videa si jsou velmi podobná, odehrávají se ve stejné části kampaně.

Hugo Martin a Marty Stratton vám dokážou, že singleplayer Dooma bude hodně brutální a občas i temný, místy možná strašidelný. Jak se dalo přepokládat, v kampani na rozdíl od multiplayeru budete mít k dispozici kolečko pro výběr zbraní. Vybírat budete moci ze zhruba tuctu všelijakých zbraní, zatímco hra více hráčů je na počet zbraní omezena. Každou zbraň můžete různě modifikovat a upravit její vlastnosti.

Kromě hlavní příběhové části, která nám prozradí více o tajemství UAC, obsáhne kampaň různé vedlejší úkoly. Ty budou ve stylu výzev a vyžadovat po vás kupříkladu zabití daného počtu démonů určenou zbraní atd. Ve videích uvidíte rovněž vylepšování obleku a schopností. Po upgradu obleku budete rychlejší, odemknou se vám nové popravy nebo budete lépe skenovat prostředí, případně vydržíte více poškození.

Pokud se nebojíte výzev, tak právě pro vás bude určen mód Ultra Nightmare s nejtěžší obtížností a permanentní smrtí.

Závěrem tvůrci upozornili, že příběh rozhodně není tím nejdůležitějším. Doom byl a vždy bude o zabíjení démonů s nejrůznějšími úžasnými zbraněmi. I přesto se id Software snažili do kampaně zahrnout věci týkající se odhalení tajemství UAC. K dispozici bude také celá řada sběratelských předmětů a dalších maličkostí.

Doom vychází 13. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednejte si hru v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk a získejte zdarma antistesového Cacodémona společně s Day 1 edicí s balíčkem Demon Multiplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama