Detaily o The Elder Scrolls 6 bychom se mohli dozvědět až těsně před vydáním
The Elder Scrolls 6 Novinka Detaily o The Elder Scrolls 6 bychom se mohli dozvědět až těsně před vydáním

Detaily o The Elder Scrolls 6 bychom se mohli dozvědět až těsně před vydáním

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podle designéra Skyrimu byla hra představena příliš brzy.

Reklama

Zástupci Bethesdy v poslední době několikrát potvrdili, že si na šestý díl série The Elder Scrolls budou muset hráči ještě několik let počkat. K formálnímu oznámení hry přitom došlo již v roce 2018. Je však zřejmé, že v té době byl její vývoj na úplném počátku a vývojáři kromě krátkého CGI teaseru neměli co ukázat.

Brzké oznámení hry v rozhovoru pro kanál MinnMax zpochybnil hlavní designér Skyrimu Bruce Nesmith, který v mezičase Bethesdu opustil. Bývalý vývojář dle svých slov nepovažuje za dobrý nápad oznamovat hry několik let před jejich vydáním, protože má herní průmysl jako celek krátkou paměť.

Stejný názor dle Nesmithe sdílí také šéf Bethesdy Todd Howard. V případě The Elder Scrolls 6 ale měla být společnost dotlačena k předčasnému odhalení samotnými hráči, kteří se vývojářů na pokračování série neustále ptali. Nesmith dále podotkl, že si je poměrně jistý tím, že se detaily o novém The Elder Scrolls hráči nedozví dříve než 6 měsíců před jeho vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama