Detaily o třetím Mass Effectu
Mass Effect 3 Novinka Detaily o třetím Mass Effectu

Detaily o třetím Mass Effectu

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

15

Už o víkendu se objevily nafocené obrázky třetího Mass Effectu z nového Game Informeru, které nyní následují i informace.

Reklama

Asi by se na úvod hodilo upozornit, že některé detaily mohou být SPOILEROIDNÍHO charakteru, takže jejich čtení probíhá na vlastní nebezpečí.

Vězte tedy, že od počátku se Reapeři budou údajně jevit jako neporazitelná rasa. Měli by mít ale svou achilovu patu, kterou však vývojáři nechtějí prozradit hned na začátku hry.

Na vše si tak budeme muset přijít až postupem času a v úvodu by ME3 měl evokovat beznadějný souboj s příliš mocným nepřítelem.

Aby toho nebylo málo TIM poslal několik agentů, aby zabili Sheparda, přičemž jednotlivé šarvátky budou nově mnohem náročnější. Dávka pozornosti navíc byla věnována i soubojům tváří v tvář.

Změn se ovšem dočkají i jednotlivá bojiště, jež budou tentokrát podstatně větší. Rovněž na nich budeme moci sbírat zbraně padlých.

Vylepšení se opět dočká i strom schopností a RPG prvky, které by měly ovlivnit mimo jiné i interakci s postavami. Loajalitu totiž bude možné posílit i bez questů.

Závěrem jistě není od věci zmínit provázanost prvního a třetího dílu. Takzvaně, některá rozhodnutí z původního Mass Effectu se naplno projeví i ve třetím dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama