Detaily o výrobcích zbraní v Borderlands 2
Borderlands 2 Novinka Detaily o výrobcích zbraní v Borderlands 2

Detaily o výrobcích zbraní v Borderlands 2

Michal Burian

Michal Burian

16

Výrobci zbraní v Borderlands 2 budou mít svůj osobitý styl <strong>+ co vše můžeme očekávat</strong>.

Reklama

Masivní množství nejrůznějších zbraní bylo hlavní doménou prvního Borderlands. Na Pandoře jste mohli najít spoustu unikátní zbraní se širokou škálou vlastností a funkcí. V Borderlands 2 chtějí vývojáři tyhle zbraně zachovat, vylepšit a především zajistit výrazné vizuální ID, které pomůže definovat jednotlivé výrobce – budou mít osobitý styl.

Poslední číslo prestižního magazínu Game Informer se na jednotlivé výrobce podívalo a odhalilo nám nové detaily. Dozvěděli jsme se například, že Bandité budou v Borderlands 2 vyrábět zbraně a mnoho dalšího.

Bandit

Každý, kdo hrál první díl je jistě obeznámen s bandity (loupežníky). V Borderlands 2 tito výtržníci začali dávat dohromady své vlastní zbraně. Nejde o žádné organizované tábory, takže nemají potřebné vybavení. U banditů očekávejte především zchátralé a trochu nezvyklé zbraně. Například mají sniper pušku, na které naleznete skleněnou láhev.

Dahl

Dahl disponuje moderními zbraněmi, které se podobají reálným zbraním, které můžete vidět v sérii Call of Duty nebo Battlefield.

Hyperion

Pokud si nevzpomínáte na Hyperion, nedivíme se vám. Možná si vzpomenete, když vám prozradíme, že jejich zbraně měly stejný vizuální styl; žluto-bílý. V Borderlands 2 na tom budou úplně stejně.

Vladof

Zbraně Vladof silně připomínají ruské zbraně. Hodně se podobají například AK-47. V Borderlands 2 budou vyrábět miniguny a jejich zbraně budou velmi rychlé.

Tediore

V původním Boderlands výrobce zbraní zvaný Tediore kladl velký důraz na rychlé nabíjení, což mělo za následek, že jejich zbraně byly vhodné pro dlouhé přestřelky. Ve druhém díle se má Tediore specializovat na lehké zbraně. Pokud vám zbraň doslouží, stačí ji naládovat municí a směle ji budete moci použít jako velmi účinný granát. Čím víc munice máte, tím můžete očekávat větší explozi. Pokud zbraň zničíte, může vám ještě posloužit při výrobě nové zbraně, kterou si sestavíte buď sami nebo vám s ní někdo pomůže.

Tediore zbraně jsou zajímavé pro strategické hráče. Buď můžete využít každou kulku, abyste zabili nepřátele, nebo se postarat o pořádný výbuch.

Torgue

Zapomeňte na tlumiče a jemnost. Torgue se specializuje na nejdestruktivnější a nejšílenější zbraně na Pandoře. Tenhle výrobce vám vytvoří velmi užitečné zbraně, které se budou hodit při pořádném průšvihu, bez problému pošlete do pekla skupinku nepřátelských vojáků a dokonce bez sebemenší námahy zničíte nejedno vozidlo.

Maliwan

Redaktoři Game Informeru prozatím neměli možnost vidět moc zbraní od Maliwan. Tvůrci z Gearbox tyhle zbraně popisují jako netradiční zpestření. Neměli bychom být překvapeni, kdyby šlo o trochu futuristické zbraně.

Jakobs

Zbraně od Jakobs připomínají křížence zbraní z Divokého západu a z druhé světové války. Mohou se jevit jako staromódní, během chvíle však dokážou napáchat pořádnou škodu.

Více informací o Borderlands 2 naleznete v našem předešlém zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama