Detaily příběhu Blue Reflection doprovází nový trailer a obrázky
Novinka Detaily příběhu Blue Reflection doprovází nový trailer a obrázky

Detaily příběhu Blue Reflection doprovází nový trailer a obrázky

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Vstupte do světa, vytvořeného nevědomky skupinou lidí.

Reklama

RPG Blue Reflection vychází v Evropě v krabicové verzi i digitálně pro PlayStation 4 a pro PC (pouze prostřednictvím Steamu) 29. září. Už je tedy na čase připravovat hře živnou půdu, a tak Koei Tecmo přidalo nové informace, video a screenshoty, které nás podrobně seznámí s příběhem hry, prozkoumají s námi její mystickou paralelní dimenzi známou jako The Common a také ukážou něco ze schopností Reflektoru.

Hlavní hrdinka hry Hinako byla po úrazu nucena ukončit svou nadějnou kariéru baletky a musí se tedy vrátit do koloběhu každodenního školního života. Dík své povaze je ale ztracena v moři neznámých tváří, dokud nenarazí na přítelkyni ze střední školy Sanae Nishidu. Hinako si všimne, že se kolem Sanye objevuje podivná aura a po tomto zjištění se najednou probouzí v tajuplném světě, kde na ni číhá strašidelný démon! Než má čas reagovat, ozve se několik přátelsky znějících hlasů: "Bude to v pořádku. Můžeš bojovat. Vlož své srdce do prstenu na ruce a bojuj jako Reflektor!" Jsou to magická dvojčata Yuzu a Lime, která na Hinako přenesou síly Reflektoru a slíbí ji, že ji splní jakékoliv přání, pokud ochrání svět před zničujícími silami podivné dimenze.

Tak se Hinako dozvídá o tajemné paralelní dimenzi The Common: místo vytvořené nevědomky kolektivem lidí a kde se také skrývají příčiny latentních potíží těchto lidí. Spolu s Yuzou a Limou začne Hinako navštěvovat tento neznámý svět a začne v něm hledat krystaly fragmentů emocí, což jsou fyzické projevy problémů spolužáků.

Při hledání těchto fragmentů prozkoumají hráči jedinečná a nebezpečná místa a díky tomu budou řešit problémy svých spolužáků v reálném světě. Bohužel se neobejde bez boje s nebezpečnými démony.

Zatímco ale bude Hinako se svými přáteli řešit problémy, sužující Hoshinomiya Girls' High School, a do toho žít svůj obyčejný život, pomalu se seskupují další nepřátelé. Mezi nimi jsou i Sephiry, gigantické bytosti ohromné ​​síly, které se rozhodnou napadnout náš svět.

Aby dívky ochránily své spolužáky, a také lidstvo samotné, transformují se Hinako, Yuzu a Lime do magických forem Reflektorů a aby využily nejsilnější schopnosti, shromažďují energii emocí. Tu mohou získat pouze navázáním přátelství a udržením blízkých vazeb s ostatními spolužáky.

Nové screenshoty, artworky a trailer níže ukazují v plné kráse The Common, schopnosti Reflektorů a každodenní školní život. Také se podíváme na Hinako, Yuzu a Lime v podobě Reflektorů a na několik spolužáků: vysoce inteligentní Yuri Saiki, laskavou šéfkuchařku Sanae Nishidu, bývalou Hanačinu konkurentku v baletu Sarasu Moshikawu, mladou herečku Mao Ninagawu a ambiciózní Ako Ichinose.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama