Detaily režimu Hero z Romance of the Three Kingdoms XIII
Romance of the Three Kingdoms XIII Novinka Detaily režimu Hero z Romance of the Three Kingdoms XIII

Detaily režimu Hero z Romance of the Three Kingdoms XIII

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Nový trailer a obrázky z chystané strategie pro PS4 a PC vás navnadí.

Reklama

Koei Tecmo nám přichystalo kupu informací ohledně chystané strategie Romance of the Three Kingdoms XIII. Jde o videa a screenshoty k režimu Hero, který hráčům umožní prožít si skutečné historické bitvy staré Číny. Ty vedly ve druhém století ke sjednocení celého území.

Třináctý díl série Romance of the Three Kingdoms tak nabízí v již zmíněném režimu Hero možnost prožít si historické bitvy co nejvěrněji. Jde o historické simulace a vlastně takový komplexní výukový program, ve kterém se také naučíte, jak nejlépe využít komplexní strategické možnosti hry a pokročilé herní mechaniky. K ještě lepšímu vtáhnutí do děje doprovází tento režim detailní filmové CG scény s největšími hrdinskými činy nejsilnějších, nejmoudřejších nebo nejmocnějších postav éře Tří království.

Koei Tecmo se rozhodlo mód prezentovat na dramatech této doby politické nestability. První se týká Oath Peach Garden, při které je podrobně vylíčen moment kdy Liu Bei, Guan Yu a Zhang Fei společně učinili přísahu a stali se z nich bratři. Ve druhém případě si mohou hráči prohlédnout scénu z bitvy Hulao Pass. Poté, co tito tři zapřísáhlí bratři spojili své armády, aby zničili tyrana Dong Zhuoa, museli bojovat proti jeho nejsilnějšímu důstojníkovi j Lu Buovi.

Strategie Romance of the Three Kingdoms XIII vyjde v Evropě pro PlayStation 4 a pro PC přes Steam 8. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama