Detaily syntézy z Atelieru Firis
Novinka Detaily syntézy z Atelieru Firis

Detaily syntézy z Atelieru Firis

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Předobjednávkové bonusy, nový trailer a screenshoty.

Reklama

Základním stavebním prvkem každého titulu ze série Atelier je syntéza a bez ni by ani nebylo žádné alchymistické dobrodružství. S každým novým dílem série projde syntéza mírnými změnami. Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey nebude výjimkou.

Nové recepty bude Firis schopna vymýšlet při zkoumání prostředí, sběrem nových materiálů a také setkáváním se s novými společníky. Jedna ze změn se týká i Firisina ateliéru. Aby odpovídal jejímu tuláckému životnímu stylu, má podobu přenosného stanu. Díky tomu může provádět syntézy úplně kdekoli. Tenhle stan půjde dokonce přizpůsobit pomocí různých suvenýrů z dobrodružství a vytvořit si tak úplně nový, druhý domov.

A co je tedy na syntézách z Atelieru Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey nového? Nabízí úplně nové možnosti, aby ještě více vyhovovaly kočovnému životu Firis. Například Mass Synthesis umožňuje Firis vytvářet opravdu velké předměty, pomoci níž může překonávat různé překážky, stojící ji v cestě. Například postavením mostu překročí řeku nebo vytvoří člun pro plavbu po jezeře.

Rozhodování o tom, co kde vytvoříte, ale nemění pouze vzhled krajiny a její funkčnost, dostupnost různých míst, ale může mít také mít vliv na následný průběh příběhu. Kromě toho můžete měnit účinek vyrobených předmětů a může být třeba zesílen použitím speciálních katalyzátorů. Nebo jim třeba udělit nějaké dodatečné bonusy.

Novinky se dnes ale týkají také předobjednávkových bonusů. U některých evropských prodejců (nevíme kterých) půjde získat speciální bonus v podobě dvou rozkošných kostýmů pro Firis. Oba poskytují užitečné bonusy, třeba Resort Vacation zvyšuje při syntéze šance na získání vysoce kvalitních materiálů a Wonderland outfit zase snižuje čas potřebný pro syntézu a urychluje cestování.

Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey vychází v Evropě pro PlayStation 4, PS Vitu a pro PC 10. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama