Detektivní akce L.A. Noire se odhaluje
Novinka Detektivní akce L.A. Noire se odhaluje

Detektivní akce L.A. Noire se odhaluje

Michal Burian

Michal Burian

3

Zahraniční magazín Game Informer přinesl první exkluzivní preview o nacházejícím tajemném titulu L.A. Noir. Díky němu jsme se dozvěděli, že se bude jednat o akční adventuru v otevřeném městě připomínající Los Angeles, a to v roce 1947.

Reklama

Studio Rockstar hned na začátku upozornilo, že styl gangsterské akce Grand Theft Auto se v L.A. Noir rozhodně konat nebudete. Máme tak zapomenout na nějaké zběsilé pobíhání po ulicích a střílení nevinných lidí.

V příběhové lince se vžijete do role Cole Phelbse, policejního strážníka, jenž se snaží vyčistit ulice města od korupce, mafie a další verbeže. Nebude to však jednoduchá práce, po čase Phelbs zjišťuje, že město je plné korupce a zákon neřídí policie, nýbrž organizovaní zločinci. Náš strážník má však svých problémů dost, protože ve druhé světové válce udělal něco, co ho mrzí do dnes. I proto musí začít v oddělení dopravy a postupem času se propracuje na mravnosti a svou kariéru zakončí u vražd.

Jako detektiv budeme řešit různé případy, ve kterých budeme zkoumat místo činu, vyslýchat svědky a obžalované. Podle dosavadních informací to nebude nic jednoduchého, protože když dorazíme na místo činu, budeme muset pátrat, pořádně se rozhlížet a hledat nejrůznější spojitosti a hlavně důkazy. Ty budou následně zapsány do notýsku a později se na ně budeme moci kdykoliv podívat.

Nejzajímavější v celé hře budou pravděpodobně rozhovory, ve kterých Rockstar použil zcela novou technologii, která by mohla detektivní akční adventury posunout opět o něco dál. Pokud budeme totiž někoho vyslýchat, tak se budeme muset pořádně dívat jak se tváří, jelikož i z výrazu v obličeji bychom měli bezpečně poznat, zda mluví pravdu nebo nám naopak lže a snaží se co nejvíce zapírat.

Závěrem už jen připomeňme, že L.A. Noir má vyjít na podzim letošního roku, a to ve verzích pro Xbox 360 a PlayStation 3. Je však velmi pravděpodobné, že se brzy přidá také PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama