The Thaumaturge Novinka Detektivní RPG The Thaumaturge má datum vydání

Detektivní RPG The Thaumaturge má datum vydání

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na PC ještě letos, konzolové verze se opozdí.

Reklama

Před pár dny jsme se konečně dočkali oznámení data vydání izometrického RPG The Thaumaturge. Stojí za ním polské studio Fool's Theory, jež mezitím pracuje také na remaku prvního Zaklínače.

The Thaumaturge se odehrává v alternativní Varšavě minulého století, kdy je polská metropole pod nadvládou Ruského carství. Hlavní hrdina Wiktor je tzv. Thaumaturge, který umí ovládat éterické bytosti zvané Salutors, díky tomu tak dokáže například manipulovat s myšlenkami lidí. Titul míchá detektivní prvky s klasickým izometrickým RPG a tahovými souboji s časovou osou. Tuto unikátní kombinaci jsme si v srpnu vyzkoušeli na Gamescomu, dojmy najdete zde.

Zároveň se můžete podívat na nový trailer, důležitá informace každopádně je, že hra dorazí 5. prosince, zatím ale pouze na PC. Titul míří i na konzole, nicméně tam bude dostupný až na začátku roku 2024.

Každopádně pokud hrajete na PC, tak nemusíte čekat ani do prosince. Právě probíhá Steam Next Fest a v rámcí něj už si můžete vyzkoušet demoverzi, a to až do 16. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama