Devil May Cry 5 s trojicí hratelných postav s odlišným herním stylem
Devil May Cry 5 Novinka Devil May Cry 5 s trojicí hratelných postav s odlišným herním stylem

Devil May Cry 5 s trojicí hratelných postav s odlišným herním stylem

Michal Burian

Michal Burian

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pořádná akce dorazí na jaře 2019 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

Další spekulace se potvrdily. Capcom oznámil Devil May Cry 5. V tiskové zprávě slibuje směsici vysoce oktanové stylizované akce a známé postavy. Do vývoje je zapojen šéf Hideaki Itsuno se svým hlavním týmem, aby tuhle akci dodal na současnou generaci herních zařízení. Stane se tak na jaře 2019 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

„Uplynuly roky od doby, co svět zachvátily pekelné legie. Nyní začala nová invaze démonů a poslední lidská naděje zůstala v rukou tří osamělých lovců démonů. Každý z nich nabízí radikálně odlišný herní styl. Spojení osudem a žízní po pomstě budou čelit svým démonům v naději, že přežijí,“ láká na novinku vydavatel v tiskové zprávě, kde připomněl, že série Devil May Cry má na kontě 16 milionů prodaných kusů.

Jak se sami můžete přesvědčit, čeká nás bitva dobra se zlem. Do akce bude zapojen mladý lovec démonů Nero, jeho spojenec Dante (tentokrát bez démonické ruky, jenž byla zdrojem velké části jeho síly. Místo ní má robotickou ruku). Tahle dvojice se společně s nováčkem v podobě Nico (kriminálnice, která rozumí zbraním) střetne proti démonům a velmi nebezpečným, epickým bossům v adrenalinovém boji v Red Grave City. A co se vlastně stalo? Dante je hnán pomstou, touží pomstí korupci svého bratra a vraždu milované matky.

Devil May Cry 5 pohání RE engine. Seznámit jsme se s ním mohli ve skvělém Resident Evil 7. Technologie má zajistit skvělou grafiku s fotorealistickými postavami, ohromujícím nasvícením a překrásným životním prostředím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama