Devil's Hunt ukazuje první záběry z hraní
Devil’s Hunt Novinka Devil's Hunt ukazuje první záběry z hraní

Devil's Hunt ukazuje první záběry z hraní

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Boj proti démonům a andělům na Zemi i v pekle.

Reklama

Na konci července nám byla představena herní adaptace novely Równowaga (Equilibrium), kterou napsal polský autor Paweł Leśniak. Po úspěchu knihy založil studio Layopi Game, které ve spolupráci s vydavatelskou společností 1C Company vytváří akční adventuru Devil's Hunt. Ta se nám dnes předvádí v prvním gameplay traileru.

Devil's Hunt se soustředí na válku mezi anděly a démony, jež se odehrává na Zemi i v samotném pekle. Kamera z pohledu třetí osoby bude sledovat může jménem Desmond, který se vydává na cestu mezi peklem, moderními Spojenými státy americkými a starobylým městem. Desmond stojí ve středu konfliktu mezi démony a anděly. Budete si muset vybrat, k jaké straně se přikloníte. Dle slov šéfa vývoje se máme těšit na celou řadu lidských a démonických schopností, které budou zapadat do robustního systému dovedností a bojů. Okořenění je magie, respektive všelijaká kouzla.

„Zaměřujeme se na vnitřní boj Desmonda. Je uprostřed konfliktu, kterému na začátku nerozumí. Démoni i andělé se ho snaží přesvědčit, aby se přiklonil na jejich stranu. K tomu Michał Sadowski dodává, že pracují na hádankách a dalších překážkách. Ty bude muset hráč zdolat, případně se s nimi vypořádat, aby se dostal dál. Jelikož jde o první hru, autoři se zaměřují na představí světa a samotného lore.

Devil’s Hunt je v plánu na třetí čtvrtletí roku 2019 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama