Devil's Third bude v multiplayeru nabízet mikrotransakce
Novinka Devil's Third bude v multiplayeru nabízet mikrotransakce

Devil's Third bude v multiplayeru nabízet mikrotransakce

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Umožní vám okamžitě odemknout nové zbraně a oblečení.

Reklama

Pokud nejste příznivcem mikrotransakcí, patrně vás nová zpráva od Nintendo Life příliš nenadchne. Hráči si totiž budou moci koupit za skutečné peníze takzvaná "zlatá vejce" (v originále Golden Eggs). Ty pak lze údajně použít k získání nových předmětů nebo s nimi po převedení na in-game měnu dále obchodovat.

„Některé předměty, včetně nábojů a velmi destruktivních X-Type zbraní, je možné zakoupit pouze prostřednictvím těchto vajec, a za některé utratíte opravdu hodně," uvádí stránka Nintendo Life. A za zlatá vejce můžete nakoupit i další oblečení.

Když poprvé spustíte multiplayer, získáte automaticky určitou část zlatých vajec. Ty budou k dispozici zdarma a další byste měli získat časem. Ale jak sama stránka upozorňuje, půjde o množství, které vám zajistí pouze velmi "malý pokrok".

„Jak jsme již uvedli, na nákup některých položek potřebujete hodně vajec a až čas ukáže, zda je vyváženost mikrotransakcí fér vůči těm, kteří budou mít štěstí a získají nějaký grind ve hře," píše Nintendo Life.

Tato zpráva může někoho zklamat, ale přeci jen nemusí být, po oznámení free-to-play verze pro PC, zahrnutí mikrotransakcí do multiplayeru Devil's Third i pro konzole žádným překvapením. Devil's Third Online totiž nabízí pro hru více hráčů úplně stejné komponenty a je jakýmsi přídavkem Wii U hry. Kampaň pro jednoho hráče ale stále zůstává exkluzivitou pouze pro Wii U.

Devil's Third vychází na Wii U 28. srpna a Devil's Third Online dorazí na PC někdy v září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama