Devítiminutová procházka v multiplayeru Watch Dogs
Watch Dogs Novinka Devítiminutová procházka v multiplayeru Watch Dogs

Devítiminutová procházka v multiplayeru Watch Dogs

Michal Burian

Michal Burian

53

Detailní pohled na plynulou multiplayerovou část, doprovodnou aplikaci a 8 vs. 8 dešifrovací death match <strong>+ detaily a gameplay ze singleplayeru</strong>.

Reklama

Ubisoft konečně poskytl detaily o multiplayerových módech ve Watch Dogs. Očekávaná hackerská akce bude obsahovat on-line Team Deathmatch až pro osm hráčů, plus Online Decryption režim, kde dva týmy soupeří o získání datových souborů.

Schopnosti ze singleplayeru budou rovněž v multiplayeru, hráči tak budou schopni pomocí chytrého telefonu zneškodnit granát nebo využít zvednutí mostu pro překvapení protivníka. Chybět by neměly ani hrátky se semafory.

Multiplayerové zápasy se budou odehrávat v uzavřených lokalitách Chicaga. Naštěstí Ubisoft potvrdil, že nebude chybět ani Free Roam, stejně tak režim založený na stylu tablet-vs-console. V tomto módu bude jeden hráč pomocí tabletu řídit vrtulník.

Aby toho nebylo málo, tak ještě gameplay záběry z PlayStation 4 verze hry s velkou explozí. Krom toho byla ukázaná střílečka, hackování mobilu, jízda autem, blackout ve městě, skok na motorce, ovládání pavoučího tanku a mnoho dalšího. Thx ShaunHastings.

Watch Dogs vyjde po celém světě 27. května pro PC, Xbox One, Xbox 360, PS4 a PS3. U nás s českými titulky. Wii U verze bez lokalizace někdy na podzim 2014.

Nezapomeňte na nové obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama