Devolver Digital zakončili den svou podivnou tiskovou konferencí
Metal Wolf Chaos XD Novinka Devolver Digital zakončili den svou podivnou tiskovou konferencí

Devolver Digital zakončili den svou podivnou tiskovou konferencí

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Lootboxcoin, My Friend Pedro a Metal Wolf Chaos.

Reklama

V minulém roce se společnost Devolver Digital dostala mezi vyvolené a uspořádala svou vlastní tiskovou konferenci na E3 v Los Angeles. Šlo o hodně podivnou show, které vévodily zombie. Dnes tomu nebylo jinak. Až na to, že zombíky vystřídaly lootboxy, respektive Lootboxcoin.

Původně to vypadalo jako další hloupý vtip, ale tu minci si můžete skutečně koupit. Stojí 131 dolarů a sám vydavatel upozorňuje, že nemá vůbec žádnou hodnotu. Pár minut po tiskovce stála mince 145 dolarů, po dalších deseti minutách 126 dolarů. Vypadá to, že se bude cena mince neustále měnit. Zasmáli jste se?

Devolver Digital zakončili den svou podivnou tiskovou konferencí

Teď už k hrám. Devolver Digital oznámil slow-mo střílečku My Friend Pedro. Vyjde na začátku roku 2019 pro Nintendo Switch a PC. Pedro je banán, jenž vás povzbuzuje, abyste zničili vše, co se vám postaví do cesty. Při tom budete provádět elegantní otočky a přemety, houpat se na laně atd.

Druhý titul je mnohem zajímavější. Devolver Digital probouzí k životu Metal Wolf Chaos, kultovní Xbox klasiku z roku 2004 od japonského studia FromSoftware (Dark Souls, Bloodborne). Těšit se můžeme koncem letošního roku na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Jde o znovu-vydání hry. Pochlubí se vylepšenou grafikou, lepším ovládání a hratelností, novým systémem ukládání a podporou moderních displejů, včetně 4K rozlišení a 16:9.

A to je vše. Podivná konference měla jen necelou půl hodinu a ukázalo se jen pár her a na závěr i zombie! V krátkých a nic neříkajících ukázkách Scum a Serious Sam 4: Planet Badass – to vlastně nevadí, tahle střílečka už byla představena detailněji. Celkově ale tiskovka připomínala spíše komediální vystoupení. Lidé se ale v sále bavili, já už tolik ne. Možná je to tím, že už je ráno a já po dlouhé šichtě mířím do postele. To je od nás na Zingu pro včerejšek/dnešek vše. Děkujeme, že jste byli s námi. Uvidíme se odpoledne. Pro zájemce přikládám níže záznam streamu.

Další tiskové konference

  • Square Enix – 11. června, 19:00
  • Ubisoft – 11. června 22:00
  • PC Gaming Show – 11./12. června, 00:00
  • Sony/PlayStation – 12. června. 03:00
  • Nintendo – 12. června, 18:00

Více zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama