Diablo 3 skutečně vyjde na Switch
Diablo 3 Novinka Diablo 3 skutečně vyjde na Switch

Diablo 3 skutečně vyjde na Switch

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Nintendo Switch Switch

V takzvané Diablo III: Eternal Collection zahrne všechen obsah a přidá k tomu kosmetické bonusy ze Zeldy.

Reklama

Aktualizováno: Majitelé Nintenda Switch se mohou těšit na Diablo 3. Po řadě náznaků a spekulací a dnešním úniku článku magazínu Forbes potvrdila společnost Blizzard přípravu Switch verze. Diablo 3 vyjde na mix konzole a handheldu od Nintenda pod názvem Diablo III: Eternal Collection a obsáhne základní hru z roku 2012 společně s expanzemi Reaper of Souls a Rise of the Necromancer. Cena byla stanovena na 60 dolarů a bonusem bude kosmetický obsah ze série The Legend of Zelda.

Diablo II bude na Nintendu Switch hratelné až ve čtyřech hráčích na jednom Switchi, případně čtyři hráči mohou propojit své Switche lokálně a hrát na čtyřech různých konzolí Switch. Samozřejmostí je podpora online multiplayeru, ovšem pouze s předplatným Nintendo Switch Online, které bude spuštěno v září, i uložení herní pozice na vzdálené servery.

Před týdnem se komunitní manažerka Blizzardu nechala slyšet, že mají v přípravě více projektů souvisejících s Diablem. Jedním z těchto projektů je Switch verze třetího Diabla.

Diablo 3 skutečně vyjde na Switch
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama