DICE uvažuje nad přenášením statistik Battlefieldu 4 mezi generacemi konzolí
Battlefield 4 Novinka DICE uvažuje nad přenášením statistik Battlefieldu 4 mezi generacemi konzolí

DICE uvažuje nad přenášením statistik Battlefieldu 4 mezi generacemi konzolí

Michal Burian

Michal Burian

20

<strong>POTVRZENO</strong>. Máte v plánu si BF4 koupit na stávající generaci konzolí a pak i na next-gen? Pak si možná budete moci přenést statistiky a vylepšení.

Reklama

Aktualizace: Společnost Electronic Arts potvrdila, že Battlefield 4 umožní přenášení multiplayerových dat a Premium členství mezi generacemi konzolí. Pokud si tedy koupíte nejprve hru na Xbox 360 nebo PlayStation 3, tak po vydání next-gen konzolí si budete moci své statistiky přenést z X360 na Xbox One a z PS3 na PlayStation 4.

Tato možnost se hodí především pro hráče, kteří si 30. října koupí hru na stávající generaci konzolí a později na next-gen. Dodržet akorát musíte to, že nesmíte měnit značku, tedy PlayStation za Xbox a obráceně.

"Chceme, aby přechod na další generaci konzolí byl jednoduchý. To je důvod, proč jsme informovali Battlefield komunitu o možnosti přenést své statistiky Battlefieldu 4 z Xboxu 360 na Xbox One a z PlayStation 3 na PlayStation 4, včetně statistik, odemykatelných úkolů, hodnocení a Premium členství, které vám umožní stahovat dodatečné balíčky bez dalších investic," informovala EA.

Původní zpráva

Dává to celkem smysl, Battlefield 4 vyjde 30. října letošního roku na současnou generaci konzolí a PC a o nějakých těch pár týdnů později také na next-gen konzole PlayStation 4 a Xbox One. Půjde o startovní titul, a tak se objeví na trhu zároveň s uvedením nové generace na pulty obchodů. Někteří hráči uvažují nad tím, že si pořídí Battlefield 4 například na PS3 a později na PS4. A pochopitelně by si přáli, aby si mohli přenést své statistiky a vylepšení.

Z nejnovějšího tweetu studia DICE se dočteme, že nad tím vývojáři uvažují a zkoumají možnosti. Možná se tak již brzy, třeba za necelý měsíc na Gamescomu, dočkáme oznámení této možnosti.

"Slyšeli jsme, že hráči by chtěli přenést své statistiky a progres ze současné generace na next-gen v BF4. Zkoumáme možnosti," napsali vývojáři na Twitter účet série Battlefield.

Připomeňme, že přenášení statistik umožní mj. FIFA Ultimate Team 14 od EA Sports.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama