Digital Foundry: Nintendo mělo v plánu "Switch Pro"
Novinka Digital Foundry: Nintendo mělo v plánu "Switch Pro"

Digital Foundry: Nintendo mělo v plánu "Switch Pro"

Jan Urbančík

Jan Urbančík

5
Platformy Nintendo Switch Switch

Další důkaz o nikdy nevydaném, vylepšeném Switchi. Kdy přijde skutečný nástupce?

Reklama

V roce 2021 se opravdu masivně spekulovalo o možné "Pro" verzi Switche, která měla být podle některých vyloženě na spadnutí. Magazín Bloomberg, který o konzoli psal hned několikrát, dokonce v květnu prohlásil, že má být oznámena ještě před E3. Tak se ale nakonec nestalo a místo toho jsme se v červenci dočkali oznámení OLED verze Switche, jež kromě lepšího displeje a pár drobnějších vylepšení nic nového nepřinesla, hardware zůstal naprosto stejný.

Nyní, kdy už je vydání "Switche Pro" prakticky vyloučeno a čekáme spíš na jeho nástupce, jsme však dostali v podstatě potvrzení toho, že vylepšená verze hybridní konzole od Nintenda skutečně vznikala. Řekl to John Linneman z redakce Digital Foundry v podcastu DF Direct Weekly. Podle jeho slov mluvil s několika vývojáři, kteří mu měli existenci zařízení potvrdit. Jak ale víme, na vydání nakonec nikdy nedošlo.

Informace o potenciálním nástupci Switche už ale Linneman nemá. Podle něj sice nejspíš příští rok nevyjde a dočkáme se jej nejspíš až v roce 2024, ale to už je pouze jeho domněnka. Uvidíme, jak to nakonec dopadne. Switch už za pár měsíců oslaví 6 let své existence a je jisté, že se jeho cyklus chýlí ke konci. Snad už tedy na novinky nebudeme muset čekat dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama