Digitální kopii Call of Duty Advanced Warfare si budete moci upgradovat z minulé generace konzolí na tu současnou
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Digitální kopii Call of Duty Advanced Warfare si budete moci upgradovat z minulé generace konzolí na tu současnou

Digitální kopii Call of Duty Advanced Warfare si budete moci upgradovat z minulé generace konzolí na tu současnou

Jan Kalný

Jan Kalný

3

Určitě jde o dobrou zprávu pro ty, kteří si plánují kupovat nový díl Call of Duty a konzoli třeba až na Vánoce.

Reklama

Call of Duty: Advanced Warfare je jedna z nejočekávanějších her letošního roku, proto když se udělá nějaké oznámení, všichni hned koukají co se zase děje. Tentokrát se toho neděje ani moc, ani málo. Stručně řečeno - pokud si koupíte digitální verzi nového Call of Duty na minulou generaci konzolí, máte čas si do konce března (tj. do 31. března 2015) hru zcela bezplatně upgradovat na současnou generaci. Tato nabídka platí jak pro PlayStation, tak Xbox verze. Možné bude pouze z PS3 na PS4 nebo z X360 na Xbox One.

Zachovat by se měla všechna koupená DLC, Season Pass a také samozřejmě váš postup jako je level, statistiky a další. Na to by se termín do konce března vztahovat neměl. Takže si můžete u kamaráda hru aktivovat a mezitím hrát u sebe na své staré konzoli s tím, že až si někdy koupíte současnou generaci, můžete bezproblémově navázat na svůj postup.

PlayStation Blog také oznámil, že pokud si naopak koupíte PS4 verzi, dostanete k ní i verzi pro PS3. U Xboxu to zatím není jasně. Ze starší na novější ale pro obě konzole platí.

V plném proudu si to budete moci vyzkoušet 4. listopadu, to nové Call of Duty vychází pro PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One. Pokud si hru předobjednáte, získáte Day Zero Edition a hra pro vás nevyjde 4. listopadu, ale 3. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama