Díky trialu si můžete zdarma vyzkoušet Ylands od Bohemia Interactive
Ylands Novinka Díky trialu si můžete zdarma vyzkoušet Ylands od Bohemia Interactive

Díky trialu si můžete zdarma vyzkoušet Ylands od Bohemia Interactive

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Hru, která se nachází ve fázi alfa verze, můžete hrát maximálně hodinu a půl.

Reklama

Ylands, nejmladší a zatím i nejmenší dítě studia Bohemia Interactive, se zcela mimo záři reflektorů potichoučku vyvíjí a aktuální alfa verze pomalu bobtná. V minulosti došlo například k přidání koně, strojů poháněných energií nebo editoru scénářů, který se docela podobá Eden editoru v Armě 3.

Ti, kteří by snad uvažovali nad koupí, ale neví, co od Ylands čekat, mohou hru zdarma vyzkoušet v nově dostupném trialu. K jeho stažení potřebujete jen účet na webu Bohemia Interactive, potažmo Bohemia Interactive Store, přes nějž se hra i kupuje (jinde zatím Ylands k dispozici není).

Trial zahrnuje vše, co je v alfa verzi momentálně dostupné, a můžete ho hrát hodinu. Po ní na vás vyskočí možnost ho vypnout, hru koupit nebo si zkoušku ještě prodloužit o další půlhodinu. Víc než hodinu a půl tedy trial zkoušet nelze.

Před stažením se musíte přihlásit na webu Bohemia Interactive, následně stačí zavítat na stránku Ylands na BI Store a kliknout na tlačítko „Time Limited Trial - Download for Free“ po pravé straně.

Více o Ylands se dozvíte ze starší novinky nebo našeho rozhovoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama