Díky trialu si můžete zkusit první hodinu Prey
Prey Novinka Díky trialu si můžete zkusit první hodinu Prey

Díky trialu si můžete zkusit první hodinu Prey

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Možnost bezplatného vyzkoušení Prey od Arkane Studios je tentokrát k dispozici i na PC.

Reklama

Z Prey, k jehož vydání došlo letos v květnu, se vyklubala skvělá hra, o čemž svědčí třeba naše recenze nebo četné ohlasy hráčů a dalších kritiků. Novinka od Arkane Studios však i přes své nesporné kvality poměrně rychle zapadla. Možná právě proto Bethesda přispěchala s trialem, který vám na všech platformách umožní zkusit si zdarma první hodinu hry.

Trial je významný hlavně pro PC hráče. V případě PC jde totiž o vůbec první (legální) možnost, jak si Prey zdarma vyzkoušet. Oproti tomu na konzolích PS4 a Xbox One vyšlo ještě před vydáním Prey demo, které také nabídlo možnost zahrát si první hodinu.

Konzolový trial je tak spíše jen přejmenovanou demoverzí. Je tu však jeden rozdíl, a to zachování vašeho postupu a achievementů/trofejí v případě, že si následně Prey koupíte. Po zakoupení plné verze můžete zkrátka pokračovat s hraním tam, kde jste s ním skončili při bezplatné zkoušce. Stejnou možností disponuje i trial pro PC.

Trial by měl být k dispozici na všech třech platformách ještě v průběhu dnešního dne. Na Steamu se pravděpodobně objeví kolem 19. hodiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama