Dinosauři tématem třetího vývojářského deníku Jurrasic World Evolution
Jurassic World: Evolution Novinka Dinosauři tématem třetího vývojářského deníku Jurrasic World Evolution

Dinosauři tématem třetího vývojářského deníku Jurrasic World Evolution

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dinosauři vyšlechtění pomocí DNA z fosilních nálezů mají své potřeby a jakmile je budete zanedbávat, nastanou potíže.

Reklama

Budovatelská strategie Jurassic World Evolution se nezadržitelně blíží a marketing začíná být silnější než stisk čelistí Tyrannosaura Rexe. Proto tu máme v pořadí již třetí vývojářský deník, v němž se tvůrci zaměřují na samotné dinosaury, kteří budou těmi hlavními atrakcemi vašeho parku. Do jeho výstavby se budete moci pustit už 12. června.

Je na vás, na jaké druhy se zaměříte, ale určité mise po vás mohou žádat výzkum konkrétního genomu. V takovém případě je třeba vyslat výzkumné týmy za vykopávkami, které z fosilních nálezů získají DNA. V kombinaci s DNA soudobých tvorů pak lze vytvořit použitelný genom.

Jakmile máte v parku živé dinosaury, musíte se o ně starat. Není od věci kontrolovat jejich statistiky, což značně zvýší šance na zajištění bezpečného a zábavného zážitku pro návštěvníky. Dinosauři jsou totiž hnáni svými potřebami, a když se na ně vykašlete, které zahrnují třeba i sdružování či naopak nesnášenlivost s jinými druhy, v konečném důsledku mohou být pro návtěvníky smrtelně nebezpeční.

Když dinosaurům neposkytnete to, co potřebují, začnou hledat jiná místa, kde ukojit své potřeby. Nakonec se tedy mohou dostat ze svých výběhů a pak je na vás, abyste situaci vyřešili. Osobně můžete kupříkladu nasednout do vrtulníku a střílet z něj uspávací šipky nebo jezdit džípem napříč parkem a opravovat proražené ploty a poničené budovy.

Během posledních týdnů navíc došlo na vydání dalších krátkých videí představujících jednotlivé druhy dinosaurů, s nimiž se v Jurassic World Evolution setkáme. Protentokrát se v záři reflektorů vyhřívá dvojice více či méně obrněných býložravců, a to Nodosaurus a Sauropelta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama