DiRT Rally 2.0 levně a kompletně
DiRT Rally 2.0 Novinka DiRT Rally 2.0 levně a kompletně

DiRT Rally 2.0 levně a kompletně

Michal Jonáš

Michal Jonáš

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Konečně si pořídíte hru se všemi přídavky a s kariérou Colina McRae.

Reklama

Když na začátku minulého roku vyšel DiRT Rally 2.0 (naše recenze 8/10), bylo jasné, že Codemasters s ním pokračují v nastolené a rozporuplné cestě vydávání uměle vybrakovaných her, kdy velkou část obsahu vydávají postupně za draze placené přídavky. Ostatně, abyste byly nuceni dodatečně platit za všechny atraktivní zimní ledové a sněhové rallye (Monako a Švédsko) a dalších skoro 30 aut (!), to do té doby rozhodně nebylo pravidlem.

 

DiRT Rally 2.0 levně a kompletně

 

Není divu, že mnoho hráčů (i já) raději sáhlo po mnohem obsáhlejším a velmi povedeném WRC 8 (naše recenze 8/10), v němž nemusíte vůbec nic doplácet. Jenže od vydání DiRT Rally 2.0 je to již více než rok a tak se dalo čekat, že se objeví kompletní a cenově výhodná edice se všemi doposud vydanými přídavky. Codemasters nešvar dodatečného obsahu totiž dovedli takřka k obludné dokonalosti, protože vám pro všechno nestačilo zakoupení obvyklého Season Passu, ale museli jste si postupně dokupovat čtyřnásobné sezónní předplatné, a tak cálovat a cálovat a cálovat...

 

DiRT Rally 2.0 levně a kompletně

 

Kdo si počká, ten se dočká, praví se, a tak ti, kteří s nákupem vydrželi, se konečně dočkali už opravdu výhodné edice. Ta obsahuje kompletní sestavu přídavných vozidel i tratí, které za čtyři sezóny dodatečně placeného obsahu do titulu přibyly. DiRT Rally 2.0 - Game of the Year Edition pro konzole nyní na Xzone seženete skoro o polovinu levněji, než se na Steamu nabízí předražená PC digitálka! To už se pro PC stále vyplatí koupit si digitální Steam kód DiRT Rally 2.0 - Deluxe Edition, v němž za skoro třetinovou cenu získáte alespoň první dvě sezóny, případně naopak obsahově sice menší základní hru, která zase ale nestojí ani 4 stovky.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Oey4pFaOP0A&feature=emb_logo[/embed]

 

V podobě edice hry roku již dostanete opravdu bohatý obsah: 6 rallye, 72 erzet, 8 RX okruhů, 52 automobilů a 7 herních režimů, což je obsah základní hry. Navíc k tomu obdržíte: 7 nových rallye (Finsko, Monako, Německo, Řecko, Skotsko, Švédsko, Wales), 5 RX okruhů, 29 automobilů pro rally i rallycross (RX) a 57 nových designů karoserií. Parádním režimem je také balík 40 scénářů inspirovaných kariérou Colina McRae, který dal celé sérii jméno a stál v roce 1998 u jejího zrodu:

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=QHYxBHX_u8w[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama