Dishonored 2 a Death of the Outsider v novém vizuálním stylu
Dishonored 2 Novinka Dishonored 2 a Death of the Outsider v novém vizuálním stylu

Dishonored 2 a Death of the Outsider v novém vizuálním stylu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Celá hra je černobílá, jen krev je stále červená. Přístup k režimu a dalším drobným novinkám však vyžaduje účet Bethesda.net.

Reklama

Není to tak dávno, co se horor The Evil Within 2 po dlouhé době nečinnosti probudil a dočkal se menších obsahových novinek, k nimž se dostanete, když se ve hře přihlásíte k vašemu účtu Bethesda.net. A nyní něco podobného potkalo Dishonored 2 a samostatně hratelné rozšíření Dishonored: Death of the Outsider.

Obě hry obohatil zejména nový režim zobrazení, Black and White. Jak už napovídá název, díky němu je celá hra zobrazována černobíle, ale s jedním háčkem - krev je stále červená. Jde o styl, který by se dal přirovnat k filmům typu Sin City či Schindlerův seznam (v něm sice bylo v červené barvě něco jiného než krev, ale to je detail). Mezi černobílým filtrem a standardním módem zobrazení lze přitom přepínat kdykoliv podle libosti.

Nově došlo také na přidání funkce Mission+, jež umožňuje vrátit se k libovolné kapitole kampaně, kterou jste již dokončili, a volně v ní experimentovat se všemi schopnostmi a zbraněmi, které daný díl Dishonored nabízí. Všichni hráči rovněž dostávají přístup k balíčku Imperial Assassin's Pack pro Dishonored 2, který byl původně k dispozici jakožto bonus za předobjednávku. Balíček obsahuje kostěné amulety Duelist’s Luck a Void Favor, knihu Goodbye, Karnaca – A Musician’s Farewell, 500 mincí a stacionární, starožitnou serkonanskou kytaru, na níž může Emily či Corvo brnkat při interakci. Všechen tento obsah najdete ve vaší kajutě na palubě lodi Dreadful Wale.

Stejně jako v případě The Evil Within 2, i přístup k novému obsahu pro Dishonored 2 a Dishonored: Death of the Outsider vyžaduje účet Bethesda.net. Nezáleží na tom, kde hru vlastníte, kupříkladu jestli na Steamu nebo v klientovi Bethesda.net, jen je třeba se v hlavním menu přihlásit a novinky jsou vám k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama