Dishonored 2 doprovodí samostatně dostupný artbook
Dishonored 2 Novinka Dishonored 2 doprovodí samostatně dostupný artbook

Dishonored 2 doprovodí samostatně dostupný artbook

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Sběratelé a příznivci artbooků, těšte se.

Reklama

Bethesda má poměrně milou tradici ve vydávání samostatně prodejných artbooků ke hrám, které má pod svými křídly. V minulosti jsme se dočkali knih The Art of Wolfenstein: The New Order, The Art of Fallout 4 nebo The Art of Doom a nově došlo na poměrně očekávané oznámení knihy The Art of Dishonored 2, o jejíž vydání se postará Dark Horse.

Hra s tak unikátním vizuálním stylem si koneckonců o artbook přímo žádá. Ve sběratelské edici není, takže zájemci si jej budou moci koupit samostatně. Obvykle se najde nějaký český obchod, který doveze pár kusů, v masovém měřítku ale u nás kniha nejspíš k dispozici nebude.

Někoho může napadnout, že by se vydání artbooku mohla zhostit nakladatelství Fantom Print a Crew, díky nimž lze sehnat přeložené knihy Zaklínač a jeho svět nebo World of Warcraft Kronika. Koneckonců i ty vydává Dark Horse. Bohužel u předešlých artbooků od Bethesdy k něčemu takovému nedošlo, takže je otázka, jestli je to i tentokrát vůbec možné. Brzy se pokusíme najít odpověď.

V The Art of Dishonored 2 každopádně najdete stovky dosud neviděných konceptů od lidí z Arkane Studios. K vydání v zahraničí dojde 22. listopadu, tedy několik dní po vydání samotné hry. Té se dočkáme už 11. listopadu.

Oznámení doprovází soutěž, díky níž se do artbooku dostane výtvor nějakého talentovaného snaživce. Jediné, co je třeba udělat, je zveřejnit vlastní fanouškovský artwork či koncept na libovolné sociální síti (Facebook, Twitter, Instagram nebo Tumblr) s hashtagem #drawDishonored. Čas na zveřejnění je do 17. července. Soutěž může vyhrát až pět lidí, přičemž výhrou je umístění fanartu do knihy a výtisk artbooku podepsaný vývojáři z Arkane Studios. Bohužel podle pravidel se soutěže nemohou zúčastnit obyvatelé České republiky ani Slovenska.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama