Dishonored 2 - hardwarové nároky a deníček s Corvem
Dishonored 2 Novinka Dishonored 2 - hardwarové nároky a deníček s Corvem

Dishonored 2 - hardwarové nároky a deníček s Corvem

Michal Burian

Michal Burian

18

Minimální a doporučené požadavky Dishonored 2. K tomu další deníček, tentokrát o motivaci a schopnostech Corva.

Reklama

Dnes je toho o Dishonored 2 trochu víc. Nejprve se podíváme na minimální a doporučené hardwarové nároky. Poté přejdeme na deníček o motivaci a schopnostech Corva, abychom vše uzavřeli oznámením o dokončení vývoje.

Dishonored 2 vychází 11. listopadu. Limitovaná edice ukrývá exkluzivní dárky k předobjednávce v podobě steelbooku, mapy a prvního dílu zdarma. Aby toho nebylo málo, tak získáte ještě in-game obsah. Podívejte se na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Minimální požadavky

Operační systém: Windows 7/8/10 (64-bit verze) Procesor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 nebo lepší Operační paměť: 8 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GTX 660 2GB/AMD Radeon HD 7970 3GB nebo lepší Místo na disku: 60 GB Ke spuštění hry je nutné stažení dalších souborů ze Steamu Hra vyžaduje aktivaci na Steamu

Doporučené požadavky

Operační systém: Windows 10 (64-bit verze) Procesor: Intel Core i7-4770/AMD FX-8350 nebo lepší Operační paměť: 16 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GTX 1060 6GB/AMD Radeon RX 480 8GB nebo lepší Místo na disku: 60 GB Ke spuštění hry je nutné stažení dalších souborů ze Steamu Hra vyžaduje aktivaci na Steamu

PC ovladače

NVIDIA: 375.70 AMD: 16.10.2

Nastavení PC verze

PC verze Dishonored 2 zahrne širokou škálu možností, které dovolí hráčům si nastavit hru podle svých preferencí a možností hardwaru. Samozřejmostí je adaptivní rozlišení, režim celém obrazovky, V-synch, detaily textur, modelů a prostředí, anti-aliasing, kvalita stínů, dohled, rozlišení, volba monitoru a zorného pole.

S grafickou kartou Nvidia ještě získáte HBAO+, TXAA nebo Ansel.

Preload bude na Steamu možný od 8. listopadu, na Xboxu One je již dostupný a pro PlayStation 4 a PS4 Pro taktéž od 8. listopadu.

Deníček o schopnostech Corva

Přesně před týdnem nám vývojáři ze studia Arkane ukázali detailněji jednu ze dvou hratelných postav akce Dishonored 2. Tou byla princezna Emily Kaldwin, která se musí dostat zpět na trůn, aby zachránila království. Ve videu jsme se podívali na její schopnosti (více). Dnes nás to samé čeká v případě Corva, druhého hratelného hrdiny.

Dishonored 2 bude v jednom ohledu dost odlišný od svého předchůdce. Na začátku hry si vyberete, zda prožijete příběh z očí Corva nebo Emily. Až hru dohrajete, doporučují tvůrci začít znovu, jen si tentokrát vybrat druhou postavu.

Corvo Attano je hlavní protagonista původního Dishonored a otec Emily. Svou dceru dlouhých 15 let trénoval, aby se dostala na jeho úroveň a dokázala čelit svému osudu. Corvo je velmi dobrý v plížení, jeho největší silou jsou ale jeho surové útoky a vlastnosti. Ty od prvního dílu prošly změnami a byly vylepšeny.

Corvo není jen starší a moudřejší, má značně vylepšené své schopnosti, o kterých vám více prozradí kreativní ředitel Harvey Smith a hlavní designér Dinga Bakaba. My už jen dodáme, že se schopnost Blin nově zastaví čas, pokud se nehýbáte. Můžete se tak snadno teleportovat, kam chcete, po vzoru Dauda z příběhových DLC The Knife of Dunwall a The Brigmore Witches, případně z teleportace někoho strčit nebo zabít.

Změn se dočkalo i zastavení času jako takové. Kromě samotného zpomalení, případně zastavení, můžete čas posunout o kousek vpřed a uvést řadu akcí do běhu, aniž byste samotnou schopnost vypínali.

Zároveň s tímto videem byl dokončen vývoj. Dishonored 2 tak dostal status Gold, hru čeká už jen lisování a přeprava do skladů obchodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama