Dishonored: Death of the Outsider na nových konceptech
Dishonored: Death of the Outsider Novinka Dishonored: Death of the Outsider na nových konceptech

Dishonored: Death of the Outsider na nových konceptech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Podívat se můžete na hlavní hrdinku v různých situacích, několik zbraní nebo nástěnku, na níž si budete vybírat kontrakty. <strong>Aktualizováno</strong> o další koncepty.

Reklama

Aktualizace: Během posledních dnů došlo na vydání dalších konceptů Dishonored: Death of The Outsider. Ty se zaměřují hlavně na různé způsoby likvidace nepřátel. Vašich protivníků se můžete zbavit třeba tichým, ale brutálním útokem zezadu, skokem z výšky nebo čelním, neméně krvavým střetem.

Původní zpráva (4. 8. 2017 13:36): Společnost Bethesda v posledních dnech a týdnech na sociálních sítích postupně zveřejňovala koncepty a ilustrace z vývoje Dishonored: Death of the Outsider. My jsme se rozhodli je nahromadit a vydat až ve chvíli, kdy jich bude dost. A nyní nadešel správný čas, ve kterém je k dispozici hned několik různých obrázků.

Všechny se zaměřují na hlavní hrdinku Billie Lurkovou a na její zbraně a výbavu. Můžete tak vidět vyobrazení eliminace několika nepřátel z řad stráží města Karnaca, rozeklaný meč nebo Voltaic Gun, jejíž nákres doplňuje drobný screenshot. Nechybí ani vizuální potvrzení návratu elixírů a kostěných amuletů. Jeden z konceptů pak ukazuje nástěnku, na níž si můžete vybírat kontrakty a cíle.

Dishonored 2: Death of the Outsider, k jehož odhalení došlo na letošní E3, by se dalo brát jako samostatně hratelný datadisk Dishonored 2, přičemž vyjde 15. září 2017 pro PC, PS4 a Xbox One. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk za 799 Kč/29,99 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama