Dishonored: Death of the Outsider slibuje uzavření aktuálního příběhu série
Dishonored: Death of the Outsider Novinka Dishonored: Death of the Outsider slibuje uzavření aktuálního příběhu série

Dishonored: Death of the Outsider slibuje uzavření aktuálního příběhu série

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Tvůrci však tvrdí, že je nová hra zároveň přístupná nováčkům, a tak ji mohou brát jako samostatný počin bez vazeb na předešlé díly.

Reklama

Bethesda zveřejnila nové video spojené s Dishonored: Death of the Outsider, k jehož vydání dojde 15. září. Video povětšinou obsahuje již známé informace, ale je zajímavé ze dvou důvodů.

V první řadě zahrnuje nové záběry z hraní, díky nimž se můžete podívat na některé lokality města Karnaca a na využívání nových schopností, kterými disponuje hlavní hrdinka Billie Lurková. Stejně tak je nyní jasné, že se vrátí nejen Billie, zabiják Daud a někteří nepřátelé známí z Dishonored 2, ale i loď Dreadful Wale.

Druhým důvodem je odhalení skutečnosti, že Dishonored 2: Death of the Outsider není jen obyčejná samostatně hratelná expanze, nýbrž uzavření aktuálního příběhu série, který začal zavražděním císařovny Jessamine Kaldwinové v prvním díle. Vývojáři však zdůrazňují, že znalost událostí předešlých dílů není podmínkou, Death of the Outsider se tak dá brát i jako zcela samostatný zážitek a vstupní bod do světa Dishonored.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama